Skip to main content

Autolla liikkuvia Patrol-vartijoita pääkaupunkiseudulle syksystä alkaen

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-06-24

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme nyt 24Patrol & Mobile Patrol -vartijoita syksyllä alkaviin työsuhteisiin.

Tässä tehtävässä valvot omaan piiriisi kuuluvien kohteiden turvallisuutta. Työsi tarkoitus on ehkäistä erilaisten vahinkojen syntymistä tai rajoittaa jo alkaneita vahinkoja. Tehtäviin kuuluu muun muassa säännöllisiä vartijakäyntejä, rikos- ja häiriötilanteiden hoitoa sekä ennaltaehkäisyä ja asiakaspalvelua. Mahdolliset hälytystehtävät eri vartiointikohteissa tekevät jokaisesta työvuorosta omanlaisensa. Työssäsi toimit myös tarvittaessa yhteistyössä eri viranomaisten, kuten poliisin tai pelastusviranomaisten kanssa. Kohteiden välillä liikutaan autolla ja suoritat tehtäväkohtaisesti myös kierroksia jalkaisin kohteessa.

Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät vartijan koulutukset (väliaikaisen vartijan kurssi, kesto 40h ja mahdollinen vartijan kurssi, kesto 80h) ennen töiden aloittamista.

Patrol -vartijoiden työtehtävien esittely

24Patrol -vartijan tehtävissä vastaat henkilöturvallisuudesta asiakaskohteissa. Tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Työvuoron aikana suoritettavilla toistuvilla asiakaskäynneillä vaikutat kohteiden henkilöstön sekä asiakkaiden turvalliseen työympäristöön sekä sujuvaan arkeen. Kohteilta tulevat vartijakutsut ovat myös merkittävä osa 24Patrol-vartijan arkea. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti päivä- sekä ilta-aikaan.

Mobile Patrol -vartijan tehtävissä vastaat useiden asiakaskohteidemme kiinteistöturvallisuudesta. Suoritat työvuoron aikana toistuvia ennalta suunniteltuja kierroksia, joilla varmistetaan asiakkaan turvallisuustarpeen täyttyminen sovittujen ohjeiden mukaisesti. Reagointi asiakaskohteilta tuleviin kiinteistöjen hälytystehtäviin (esim. ovenavaus, murto-, tai palohälytys) on oleellinen osa Mobile Patrol -vartijan työtehtävää. Työvuorot ovat pääsääntöisesti pitkiä ja ajoittuvat yöaikaan.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Tarvitset hyvää asiakaspalveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jämäkkyyttä sekä kykyä hoitaa hankaliakin erityistilanteita ammattimaisesti. Tämän lisäksi toivomme, ettet vierasta tekniikan käyttöä. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä. Tehtävät edellyttävät voimassa olevaa B-ajokorttia.

Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta, mutta katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin hakijalle eduksi.

Työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Saat meiltä hyvän perehdytyksen sekä tarvittavat koulutukset tehtävääsi. Töitä voit tehdä oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan joko osa- tai kokoaikaisemmin. Maksamme työntekijöille sitoutumispalkkion 500€, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä: rekrytointi@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää