Skip to main content

Kohde-esimies Saloon Hypermarkettiin

Salo
Julkaisupäivä 2024-06-17

Työpaikan kuvaus

Kohde-esimies Saloon myymälä toimeksiantoon

Kohde-esimies vastaa toimeksiannon turvallisuuspalveluiden operatiivisesta työnjohtamisesta ja toiminnan kehittämisestä sekä toimii kohteen henkilöstön lähiesimiehenä ja asiakkaan suuntaan yhteyshenkilönä. Tehtävä sisältää osallistumista turvallisuussuunnitteluun ja muuhun palvelujen kehitystoimintaan monipuolisesti.

Kohde-esimiehen työajat sijoittuvat aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroihin.

Pätevyydet

Tehtävässä menestyminen edellyttää kohde-esimieheltä vahvaa turvallisuusalan asiantuntijuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä esimiesvalmiuksia. Odotamme hakijoilta aikaisempaa turvallisuusalan työkokemusta sekä teknisten turvallisuusjärjestelmien tuntemusta. Toivomme kohde-esimieheltä lisäksi vakuuttavia esiintymistaitoja sekä kykyä ja intoa kehittää kohteen operatiivista toimintaa.

Tehtävä edellyttää myös voimassa olevaa vartijakorttia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakasyhteistyöstä, sitoutumista yritykseemme ja sen arvoihin sekä asiakkuuteen. Eduksi katsomme myös soveltuvan turvallisuusalan koulutuksen (esim. TVEAT).

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän esimiesroolissa sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet.

Lisätietoja

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Tehtävä on koko-aikainen ja aloitus tehtävässä sovitaan erikseen. 

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Ron Kujala, ron.kujala@securitas.fi 

Hae tehtävää