Skip to main content

Vartijoita rikostenpaljastamistehtäviin pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-06-11

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työpaikan kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita rikostenpaljastamistehtäviin pääkaupunkiseudulle

Etsimme vartijoita rikostenpaljastamistehtäviin pääkaupunkiseudulle. Tehtävän palkka on kuukausitasolla 2119 € + lisät (TES taso 2 + 1 €/h + lisät). Myös lisätöihin on mahdollisuus. Maksamme lisäksi vakituisille työntekijöille sitoutumispalkkion 500 €, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Rikostenpaljastamistehtävissä toimiva siviiliasuinen vartija työskentelee esimerkiksi myymälä- ja tapahtumaympäristöissä ja hänen tehtävänään on omalla toiminnallaan vähentää asiakaskohteen hävikkiä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla erilaisiin rikoksiin. Toimenkuvaan kuuluvat mm. anastuksiin syyllistyneiden henkilöiden kiinniotto sekä tarvittaessa muiden rikos- ja häiriötilanteiden selvittäminen ja näihin liittyvät raportointitoimenpiteet. Tehtävässä työskennellään sekä itsenäisesti että yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Uusi rikostenpaljastamistehtävissä toimiva vartija perehdytetään työtehtäviin ja -kohteisiin. Työvuorot painottuvat iltaan.

Tarjoamme

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen (väliaikaisen vartijan koulutus, 40h ja vartijan peruskurssi, 80h). Tehtävän palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen mukaisesti ja osaamiseen sekä kehittymiseen perustuvasta tehtäväkohtaisesta lisästä. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme mm. kouluttautumismahdollisuuksia.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimithan nopeasti ja jätät hakemuksesi jo tänään.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Pätevyydet

Etsimämme henkilö on tiedonjanoinen, motivoitunut, muuntautumiskykyinen ja innostunut oppimaan uutta. Hän kohtaa uudet tilanteet avoimin mielin rohkeasti. Hyvä rikostenpaljastamistehtävissä toimiva vartija pystyy muuntautumaan erilaisiin ympäristöihin ja rooleihin. Tehtävässä menestyminen vaatii halua kehittyä ammatillisesti, päätöksentekokykyä sekä kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja tulokselliseen toimintaan.

Eduksi katsomme vartijakortin ja aiemman kokemuksen turvallisuusalalta erityisesti kaupan turvallisuuden parista. Myös muu kokemus kaupanalalta tai asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Lilli Helin, lilli.helin@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Oletko kiinnostunut korkeammasta palkasta (2281 €/kk + lisät) ja lisähaasteesta myymäläympäristössä? Vai haluaisitko kenties työskennellä myymälävartijana pääkaupunkiseudulla?

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää