Skip to main content

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-06-11

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työpaikan kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Järjestyksenvalvojia (PRJV) Kauppakeskukset -yksikköömme pääkaupunkiseudulle

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työvuoroja tehdään vaihtelevissa kohteissa koko pääkaupunkiseudulla. Työajat vaihtelevat ja vuoroja tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina niin varhaisissa aamuvuoroissa kuin myöhäisissä iltavuoroissakin. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin.

Kauppakeskukset sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joten työvuoroihin kulkeminen onnistuu sujuvasti julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. 

Tarjoamme

Tarjoamme turvallisuusalan näköalapaikkoja pääkaupunkiseudun eri kauppakeskuksissa asiakaspalvelutehtävissä. Kaikki työkohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta, sekä ennaltaehkäiset ja tarvittaessa puutut häiriötilanteisiin.

Tarjoamme monipuolista ja kiinnostavaa työtä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla, sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on alan parhaat työkohteet ja uusimmat työvälineet, sekä loistava tiimihenki kohteilla.

Kuuntelemme sinua ja pyrimme löytämään juuri sinulle sopivat kohteet. Meillä voit vaikuttaa työkohteeseesi ja omiin työvuoroihisi sekä pääset esittämään vapaatoiveita järjestelmän kautta. Olemme kiinnostuneita hyvinvoinnistasi ja ymmärrämme vapaa-ajan merkityksen. Pyrimme aina järjestämään sinulle tärkeiden menojen ja harrastusten onnistumisen.

Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista lisäksi tarjoamalla mm. kouluttautumismahdollisuuksia. Työtehtävästä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa (taso III) sekä maksamme vakituisille työntekijöille sitoutumispalkkion 500 €, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Pätevyydet

Edellytämme kauppakeskusjärjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää jämäkkyyttä hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta.

Kauppakeskuksessa järjestyksenvalvojan työskentely edellyttää voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia. Tarvittaessa tarjoamme tarvittavat koulutukset.

Lisätietoja

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lilli Helin, lilli.helin@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää