Skip to main content

Järjestyksenvalvojia ruska- ja talvisesongille Lappiin

Kittilä
Julkaisupäivä 2024-06-11

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien, yleisötilaisuuksien sekä ravintoloiden turvallisuuspalveluihin. Lapissa ruska siintää jo silmissä ja talvikausi 2024-2025 odottaa jo oven takana! Olisitko sinä vahvistus joukkoomme?

Työpaikan kuvaus

Lapin unohtumaton ruska- ja talvisesonki! Haemme iloiseen ja ahkeraan porukkaamme lisävahvistuksia tulevalle kaudelle.

Saat arvokasta työkokemusta monipuolisista turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtävistä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä näkemään ja kokemaan mitä talven tapahtumaturvallisuus ja ravintoloiden tapahtumat ovat parhaimmillaan.

Järjestyksenvalvojana kohteissamme korostuu erityisesti asiakaspalvelu. Työssäsi huolehdit niin tapahtuman kuin ravintolan henkilökunnan sekä asiakkaiden turvallisuudesta sekä viihtyvyydestä.

Työvuoroja tehdään Ylläksellä, Luostolla, Levillä, Muoniossa ja jopa Kilpisjärvellä tarvittaessa. Työajat sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin ja ovat pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan, niin lyhyissä kuin pitkissäkin työvuoroissa.

Töitä on tarjolla ruskansesongille 30.8.-29.9.2024 ja talvisesongille 15.11.2024-4.5.2025. Voit työskennellä koko kauden tai vaihtoehtoisesti sinulle sopivan ajanjakson. Sovimme jokaisen tehtävään valitun kanssa henkilökohtaisesti tulevat aikataulut.

Mikäli olet suorittanut myös vartijakurssin, sinulla on mahdollista työllistyä järjestyksenvalvonnan lisäksi vartioinnin työtehtäviin.

Pätevyydet

Odotamme järjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen ja tarvittaessa jämäkkä työtehtävien hoitamisessa. Pidät itsenäisestä työskentelystä perehdytyksen saatuasi, toimien kuitenkin osana laajempaa tiimiä.

Järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa, voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia sekä vähintään 18 vuoden ikää. Sujuvan suomenkielen lisäksi osaat hoitaa asiakaspalvelutilanteen englanniksi.

Mikäli sinulta ei löydy järjestyksenvalvojakorttia, mutta olisit kiinnostunut työskentelemään kanssamme, olemme mielellämme yhteyksissä sinuun. Jätä meille yhteystietosi hakemuksen kautta, jotta voimme keskustella mahdollisuuksista lisää kanssasi.

Lisätietoja

Palkkaus?
Työtehtävistä maksetaan tehtäväkohtaisesti tuntipalkkaa 14€/h + lomakorvaus, pyhäkorvaus sunnuntaisin ja pyhäpäivisin tehtävästä työstä 100%.

Käyttöösi saat lisäksi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. talvisin laskettelukortti Levin rinteisiin sekä kuntosalikortti Leville.

Asunto?
Sinulla on mahdollisuus majoittua työnantajan järjestämässä majoituksessa. Autamme myös oman asunnon etsimisessä tarvittaessa.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Laitathan hakemukseesi myös tarkemman toiveesi työskentelyajankohdastasi. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toivomme näkevämme hakemuksesi piakkoin.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja sinulle antaa,

Anni Rastas, anni.rastas@securitas.fi, 040 480 3454 sekä

Eino Yritys, eino.yritys@securitas.fi, 0400 639 597

 

Securitaksen löydät myös Facebookista:https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää