Skip to main content

Kohde-esimies kauppakeskus Karuselliin Keravalle

Kerava
Julkaisupäivä 2024-06-06

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluita yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. 

Työpaikan kuvaus

Kohde-esimiehenä toimit kohteen muiden järjestyksenvalvojien esimiehenä ja asiakkaan yhteyshenkilönä oman vastuualueesi mukaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. ohjeiden laatimista ja ylläpitoa. Kohde-esimiehen tehtävänä on kehittää ja tukea kauppakeskuksen toimintaa sekä turvallisuutta. 

Kohde-esimies osallistuu normaaliin palveluntuotantoon. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti ilta-aikaan. 

Pätevyydet

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa turvallisuusalan ammattitaitoa ja turvallisuusteknistä osaamista kuten rikosilmoitinjärjestelmien, kameravalvonnan, paloilmoitinlaitteistojen ja kulunvalvonnan hallintaa. Esimiestehtävä edellyttää sinulta myös erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Tehtävässäsi sinua auttavat myös hyvä paineensietokykysi ja taitosi hallita samanaikaisesti useampiakin isoja kokonaisuuksia.

Lisätietoja

Täytäthän hakemuksesi sähköisen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mukaan voit liittää myös CV:si. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tehtävään. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Lindholm, +358 40 640 2112, joni.lindholm@securitas.fi

Hae tehtävää