Skip to main content

Projektipäällikkö

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-05-14

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Uskomme teknologian muuttavan ja lisäävän turvallisuusvalvonnan mahdollisuuksia laaja-alaisesti, etenkin etäpalveluiden osalta.

Työpaikan kuvaus

Haemme nyt projektipäällikköä kokoaikaiseen työsuhteeseen Remote Services (Etäpalvelut) yksikköön, Remote Services yksikkö tuottaa kattavia turvallisuusteknologiaan painottuvia etäpalveluita lukuisille eri asiakas segmenteille.

Tehtävä edellyttää liikkumista laajemmalla alueella, työpiste sijaitsee pääkonttorillamme Helsingissä, mutta hybridi muotoinen etätyö on mahdollista.

Projektipäällikön työtehtäviin kuuluu mm. teknisten turvajärjestelmien myynti (tai vähintään myyntiin osallistuminen), järjestelmien suunnittelu ja toteutuksen valvonta.

 

Pätevyydet

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta turvallisuusjärjestelmistä, kokemus voi olla yhdeltä tai useammalta osa-alueelta, esim. Kulunvalvonta-, Rikosilmoitin- tai Videovalvontajärjestelmä.
Kokemus voi olla erityyppistä, esim. asennus, suunnittelu, asiantuntija, projektointi tai myynti kokemusta.

Sinulla tulee olla joko työtä tukeva koulutus tai aikaisemmin hankittu kokemus projektoinnista.

Tehtävässä pärjätäksesi sinulla tulee olla ajantasaiset atk-taidot (vähintään O365 ympäristö), asiakaspalvelualttiutta (esim. asiakastapaamiset, myynti), Suomen ja Englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen), oman työajan hallinta (kykyä hallita useita projekteja samaan aikaan) ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn (koeajan jälkeen).

Eduksi katsotaan, verkkotuntemus, tekoälyn ymmärtäminen, eri järjestelmien integraatioiden havainnointi, laatikon ulkopuolinen ajattelu.

 

Lisätietoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän sekä markkinajohtajan näköalapaikan jatkuvasti kasvavalla yksityisellä turvallisuusalalla. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi suuren ja vakavaraisen konsernin pitkän asiantuntemuksen ja verkostojen avulla. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja työstään innostuneen asiantuntijoiden työyhteisön, joka luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen.  

Hakuaikaa tehtävään 31.5.2024 asti. Huomioithan että aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Area Manager Magnus Green, magnus.green@securitas.fi 

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveen, mahdollisuus myös myynti/projektikohtaiseen palkkioon.

Hae tehtävää