Skip to main content

Hälytyskeskuspäivystäjä yövuoroon

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-05-10

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Hälytyskeskuspäivystäjää yövuoroon

Securitaksen Hälytyskeskus Helsingin Vallilassa valvoo ja vastaanottaa hälytyksiä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. 

Millaista hälytyskeskuspäivystäjän työ on?

Hälytyskeskuspäivystäjänä reagoit vartiointikohteistamme tulevin hälytyksiin, otat tilanteen haltuusi ja tuet piirivartijoitamme organisoimalla tilanteen vaatimia tehtäviä. Hektisen hälytyspäivystyksen rinnalla työtehtäviisi sisältyy myös esimerkiksi asiakaskohteidemme tietojen pitäminen ajan tasalla sekä asiakaspuheluihin vastaaminen. Kokemuksen karttuessa päivystäjän tehtäviin voi kuulua myös muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiointi rikosilmoitinjärjestelmiä asentavien edustajien kanssa.

Millainen palkka on?

Hälytyskeskustehtävistä palkkaa maksetaan Vartiointialan TES:n mukaisesti 4 tason mukaan (13,57€/h) + vuoro- yms. lisät. HUOM! Kokemuksen ja osaamisen karttuessa meillä tuletkin tienaamaan enemmän kuin työehtosopimuksen perustuntipalkan. Ensimmäinen kokemuslisä tulee jo 6kk kohdalla.

Millaisia työvuorot ja tuntisopimus ovat? 

  • Yövuoroa tehdään pitkissä 12-14h vuoroissa, jolloin lähtökohtaisesti kolmen viikon jaksossa kahtena viikonloppuna on töitä ja yksi viikonloppu on vapaa. Näiden vastapainoksi on paljon arkivapaata, sillä kolmen viikon jaksossa on vain yhdeksän työvuoroa. Mahdollisuus tehdä myös 8h iltapätkiä.
  • Haemme nyt muutamaa vakituista työsuhdetta. Työt alkavat sopimuksen mukaan osa-aikaisena: 80-120h / 3 viikossa ja 6kk:n koeajan jälkeen työsuhde muuttuu kk-palkalle kokoaikaiseksi: 120h / 3 viikossa. Mahdollisuus on toki tehdä pienempääkin tuntimäärää. Jos kyseessä yksikkösiirto ja olet tällä hetkellä kk-palkkalainen, niin sopimuksesi pysyy sellaisena.

Pätevyydet

Mitä tulevalta hälytyskeskuspäivystäjältä odotetaan?

Emme vaadi sinulta jo kaiken kattavaa osaamista, vaan tarjoamme sinulle aluksi kolmen viikon intensiiviseen perehdytyksen. Sen jälkeenkin voi aina pyytää apua ja oppia uutta kokeneemmilta kollegoiltasi. Aiempi kokemuksesi vartiointialan töistä ja erilaisten turvallisuuteen liittyvien järjestelmien tuntemus auttavat sinut luonnollisesti nopeammin alkuun. Esimerkiksi kokemus piirivartijan työstä on suuri etu! 

Tärkeimpiä valmiuksiasi tässä vaiheessa ovat:

  • digitaidot; käytät näppärästi useita ohjelmistoja samanaikaisesti
  • organisointikyky
  • olet joustava työryhmän jäsen
  • toimit asiakaspalveluhenkisesti ja järjestelmällisesti myös kiireen keskellä
  • puhut sujuvaa suomea ja vähintään kohtalaista englantia
  • voimassa oleva vartijakortti (Huom! Tämä on vaatimuksena)

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 palveluesimies Jesse Kosonen 0406710029 / jesse.kosonen@securitas.fi

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää