Skip to main content

NOJA kauppakeskus Iso Omenaan

Espoo
Julkaisupäivä 2024-05-08

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.
Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Työpaikan kuvaus

Nuorten oma järjestyksenvalvoja kauppakeskus Iso Omenaan

Nuorten omana järjestyksenvalvojana pääset työskentelemään erityisesti kauppakeskuksessa asioivien nuorten asiakkaiden kanssa; tärkeimpänä työtehtävänäsi onkin päivittäisten kauppakeskusjärjestyksenvalvojan tehtävien lisäksi olla mukana nuorten arjessa sekä toimia yhdistävänä linkkinä nuorten, kauppakeskuksen sekä Securitaksen välillä.

Nuorten omana järjestyksenvalvojana huolehdit kauppakeskusten rauhallisuudesta sekä viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja tarvittaessa puuttumalla kauppakeskuksessa ilmeneviin rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät ja erityisesti tulet työskentelemään kauppakeskuksen nuoren asiakaskunnan keskuudessa. Tehtävänäsi on muun järjestyksenvalvonnan ohella kohdata nuoria ja toimia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja kuukausipalkkainen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävänkuvan turvallisuusalan näköalapaikalla sekä erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään nuorten parissa uudenlaisessa tehtävässä. Saat koulutuksen tehtävääsi, hyvän perehdytyksen sekä suuren ja vakavaraisen konsernin edut ja ajanmukaiset työvälineet.

Pätevyydet

Etsimme tehtävään asiakaspalveluhenkistä nuorten kanssa työskentelyyn motivoitunutta henkilöä. Tehtävän hoitamisessa korostuvat järjestyksenvalvojan henkilökohtaiset ominaisuudet ja mm. hyvät vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot. Työssä menestymiseen vaaditaan myös itsenäistä, oma-aloitteista ja keskustelevaa työskentelyotetta. Kauppakeskusjärjestyksenvalvojan tehtävät edellyttävät lisäksi jämäkkyyttä hankalampienkin erityistilanteiden hoitoon.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia ja järjestyksenvalvojakorttia. Lisäksi toivomme hakijoilta jo aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta joko vartijan tai järjestyksenvalvojan tehtävissä, mutta tarvittaessa tarjoamme tehtävän edellyttämät koulutukset ja perehdytämme sinut turvallisuusalalle. Lisäksi työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta nuorten parissa työskentelystä.

Lisätietoja

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tehtävään. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.
Lisätietoja antaa tarvittaessa kenttäpäällikkö Heidi Haldin, heidi.haldin@securitas.fi.

Seuraa meitä nyt myös somessa!

Securitaksen löydät Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää