Skip to main content

Ylivartija kauppakeskus Iso Omenaan

Espoo
Julkaisupäivä 2024-05-08

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.
Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Työpaikan kuvaus

Iso Omenan ylivartijana toimit kohteen järjestyksenvalvontahenkilöstön esimiehenä ja asiakkaan yhteyshenkilönä oman vastuualueesi mukaan. Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäistyön sujuvuuden varmistaminen, erikseen sovittavien tehtävien suorittaminen ja valvonta, työyhteisön yhteishengen ylläpito ja kehittäminen, sekä asiakkaalle annetun palvelulupauksen toteutumisen valvonta. Lisäksi vastuullasi on kohteen muiden esimiesten kanssa ohjeiden laatiminen ja ylläpito sekä uusien työntekijöiden perehdyttäminen.

Pätevyydet

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa turvallisuusalan ammattitaitoa ja turvallisuusteknistä osaamista kuten rikosilmoitinjärjestelmien, kameravalvonnan, paloilmoitinlaitteistojen ja kulunvalvonnan hallintaa. Esimiestehtävä edellyttää sinulta myös erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kokemusta kauppakeskusjärjestyksenvalvonnasta.

Ylivartijan tehtävä edellyttää lisäksi hyvää paineensietokykyä ja organisointitaitoa. Odotamme valittavalta ylivartijalta myös taitoa ja näkemystä kehittää toimintaamme kohteessa, sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tarvittaessa jalkauttaa ne omalla esimerkillä työyhteisöön.

Arvostamme

Arvostamme suoritettuja turvallisuusalan tutkintoja sekä kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme

Tarjoamme vastuullisen työtehtävän mielenkiintoisessa ja monipuolisessa kohteessa sekä kauppakeskusturvallisuuden näköalapaikalla. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen.

Lisätietoja

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa kenttäpäällikkö Heidi Haldin, heidi.haldin@securitas.fi.

Seuraa meitä nyt myös somessa!

Securitaksen löydät Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää