Skip to main content

Turvallisuusasiantuntija Jumbo-Flamingoon

Vantaa
Julkaisupäivä 2024-04-30

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työpaikan kuvaus

Turvallisuusasiantuntijaa Jumbo-Flamingoon

Vantaalla sijaitseva kauppakeskus Jumbo-Flamingo on myynniltään Suomen suurin kauppakeskus. Kauppakeskuksen yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on yli 140 000 neliömetriä. Jumbo-Flamingossa on 170 liikettä, ravintoloita, kahviloita, viihdepalveluita, kaksi hypermarketia sekä 5 500 parkkipaikkaa. Lisäksi Jumbo-Flamingon osana toimii huonemäärältään Suomen suurin hotelli.Haemme Jumbo-Flamingon turvallisuustiimiin turvallisuusasiantuntijaa. Turvallisuusasiantuntijana työnkuvaasi kuuluu monipuolisia turvallisuutta (safety ja security) kartoittavia, kehittäviä ja ylläpitäviä tehtäviä. Tuotat turvallisuusohjeistuksiin liittyviä materiaaleja, suunnittelet ja toteutat turvallisuuskoulutuksia ja toteutat itsenäisesti asiakkaan kanssa yhdessä sovittuja turvallisuusprojekteja ja -suunnitelmia. Toimit myös toimeksiannon järjestyksenvalvonnan esimiehenä ja asiakkaan yhteyshenkilönä. Turvallisuusasiantuntijana vastaat turvallisuustiimin päivittäisestä toiminnasta, kehittämisestä ja turvallisuusjärjestelmien pääkäytöstä.
 

Pätevyydet

Toivomme, että sinulla on soveltuvan koulutuksen lisäksi jo kokemuksen tuomaa konkreettista osaamista turvallisuusalan projekteista ja tehtävistä. Erityisesti arvostamme kokemustasi vartiointialalta laajojen kauppakeskustoimeksiantojen ja valvomoympäristöjen parista sekä turvallisuusjärjestelmien edistynyttä käyttötaitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa turvallisuusalan ammattitaitoa ja turvallisuusteknistä osaamista kuten rikosilmoitinjärjestelmien, kameravalvonnan, paloilmoitinlaitteistojen ja kulunvalvonnan hallintaa. Tehtävä edellyttää sinulta myös erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä.

Tehtävässäsi sinua auttavat myös hyvä paineensietokykysi ja taitosi hallita samanaikaisesti useampiakin isoja kokonaisuuksia. Odotamme valittavalta turvallisuusasiantuntijalta myös taitoa ja näkemystä kehittää toimintaamme kohteessa.

Tarjoamme sinulle

Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa asiakkaamme turvallisuuden kehittämiseen, mutta myös oman osaamisesi jatkuvaan päivittämiseen. Tehtävä on vakituinen toimihenkilötehtävä. Työaika pääsääntöisesti toimistotyöaika, mutta tarvittaessa työtä tehdään myös muina aikoina. Työsi tukena on aina ammattitaitoiset kollegasi.

Tarjoamme sinulle myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Lisätietoja

Haethan tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Jussi Valpola, jussi.valpola@securitas.fi.
Huomioithan, että toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

 

Hae tehtävää