Skip to main content

Vartijaksi koulutettavia Kittilään

Kittilä
Julkaisupäivä 2024-04-29

Oletko sinä turvallisuuden uudet kasvot?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme.

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme motivoituneita henkilöitä Securitaksen Lapin yksikköön Kittilään vartijakortti koulutukseen. Tulet ensin suorittamaan 40 tunnin väliaikaisen vartijakortin, jonka jälkeen pääset aloittamaan työskentelyn. 40 tunnin koulutus on mahdollista käydä täysin etänä. Tämän jälkeen suoritat työn ohessa 80 tunnin vartijakortti koulutuksen.

Securitaksella Kittilässä on tarjolla erilaisia työtehtäviä paikallis- ja piirivartioinnissa. Meillä pääset työskentelemään päivitetyillä työvälineillä mukavassa porukassa.

Koulutuksen ajankohta voi olla sovittaessa nopeallakin aikataululla, joten kuulemme sinusta mielellämme heti tänään!

Pätevyydet

Emme vaadi sinulta alan koulutusta, mutta odotamme sinulta hyvää motivaatiota ja halua kehittyä. Sinun tulee olla yli 18-vuotias ja nuhteeton taustaltasi. Sinulla tulee olla ajokortti, sekä erinomainen Suomen kielen taito. Hyvä fyysinen kunto auttaa myös jaksamaan vaativissa työtehtävissä

Lisätietoja

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen.

Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. henkilökunnan kesken arvottavat lomamökki viikot, kuntosali ja Smartum edut.

Pääset jättämään tietosi oheisen linkin kautta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin, lisätietoja sinulle antaa Anni Rastas, anni.rastas@securitas.fi, 040 480 3454.

 

 

Securitaksen löydät myös Facebookista:https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää