Skip to main content

Kesätyö, piirivartija

Kouvola
Julkaisupäivä 2024-04-26

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Haluisitko kurvailla kesäyössä ja todistaa mitä hienoimpia auringon nousuja? Oletko huolellinen, rauhallinen, täsmällinen, asiakaspalveluhenkinen? Sinulta löytyy ajokortti, vartijakortti ja tarvittavat voimankäyttökoulutukset. 

Hienoa! Mikäli vastasit kaikkiin kyllä voisit olla meidän kesätyöntekijä piirivartiointiin! 

Meillä olisi Suomen johtavalla turvapalvelu yrityksellä yksi - kaksi paikkaa vielä auki piirivartioinnin puolelle Kouvolan yksikköön. Töitä on tarjolla päivä-, ja yövuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Työkalunasi toimii alan paras autokalusta ja sähköiset raportoinnin järjestelmät! 

Palkkaus on vartiointialan työsopimuksen tason kaksi mukainen 1.6 alkaen 1863€ / kk + tes määrittämät lisät. 

Pätevyydet

Sinulla tulee olla vartijakortti, voimankäyttökoulutukset, ajokortti, sujuva Suomen kielentaito

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jarno Repo, 0404870428 tai jarno.repo@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että emme käsittele muita kuin järjestelmän kautta jätettyjä hakemuksia. 

Panosta hakemukseesi ja huolehdi, että tarvittavat liitteet on mukana! Hyvällä hakemuksella on paremmat mahdollisuudet työllistyä. :) 

Tsemppiä hakuun!

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää