Skip to main content

Liikenteenohjaajia Tahko Juhannukseen 20.6 - 22.6.2024

Nilsiä
Julkaisupäivä 2024-04-19

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tuotamme valtakunnallisesti järjestyksen ylläpito- ja turvallisuuspalveluita sekä muita tapahtumien tukipalveluita. 
 

Työpaikan kuvaus

Savon suurin juhannusfestari Tahkon Juhannus, on järjestetty Nilsiän Tahkovuoressa vuodesta 2015 lähtien. Juhannuksena Tahkon laskettelukeskuksen mökkikylät täyttyvät juhannuksen juhlijoista ja merkittävä osa heistä vierailee myös Tahko Juhannuksen festivaalialueella. Seuraavan kerran juhlitaan Tahko Juhannusta 20.6 - 22.6.2024 ja Securitas Events toimittaa festareille runsaasti henkilökuntaa.

Tutustu tarkemmin tapahtumaan ja sen aikatauluihin sekä artisteihin tästä.

Tällä hetkellä tarjolla on työvuoroja liikenteenohjaajana festivaalialueella.

 

Mitä tapahtumissa työskentely on?
Tapahtumassa työskentelet pääsääntöisesti erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Järjestyksenvalvojana vastaat turvallisuudesta ja järjestyksestä. Avustat ja ohjaat tapahtumakävijöitä. Asiakaspalveluasenne on ominaisuus, jota painotamme tässä tehtävässä. Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä, nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen.  

Liikenteenohjaajana vastaat tapahtumassa henkilö- ja ajoneuvoliikenteen turvallisuudesta ja sujuvuudesta. Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä, rauhallisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä vähintään B-ajokorttia. 

Tilapäisenä järjestyksenvalvojana voit toimia jos olet 18 vuotta täyttänyt henkilö ja poliisi hyväksyy sinut tapahtumakohtaisesti tehtävään. Suurin osa työtehtävistä ovat samoja, mitä peruskoulutuksen käyneet järjestyksenvalvojat hoitavat. Tapahtuman sijoitussuunnittelussa huomioidaan aina tilapäisen jv-luvan varassa työskentelevät ja sijoitetaan heidät tehtäviin, joissa katsotaan heidän pärjäävän reippaalla asiakaspalveluasenteella ja tapahtumaan liittyvän ohjeistuksen sekä paikan päällä annettavan tehtäväkohtaisen opastuksen varassa. 

Työskentely tilapäisenä järjestyksenvalvojana antaa hyödyllistä työkokemusta ja saat laajan käsityksen siitä, kuinka monipuolista työtä järjestyksenvalvonta tapahtumaympäristössä on. Tehtävä toimii loistavana ponnahduslautana uusille työntekijöille, jotka saattavat myöhemmin kiinnostua järjestyksenvalvojan peruskoulutuksesta.

Pätevyydet

Edellytämme hakijoilta 18-vuoden ikää sekä B-ajokorttia.

Lisätietoja

Palkkaus järjestyksenvalvonta 12,05 €/h + 9 % lomakorvaus ja esihenkilöt & toimintaryhmät 13,00 €/h + lomakorvaus 9%.
Kaikissa työtehtävissä pyhätunnit 100%, palkanmaksu toteutuneiden tuntien mukaan.
Myös juhannusaaton puolella tehdyistä tunneista maksetaan 100% korotettu palkka.

Järjestämme tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Yhteiskuljetus lähtee Helsingistä torstaina aamulla ja palaa lauantain festaripäivän jälkeen, eli kyyti on mahdollinen vain torstai-meno ja sunnuntaiaamuyöllä paluu. Helsingistä lähtevä bussi menee Lahden kautta, mistä on mahdollista hypätä kyytiin.
Majoitus on Nilsiän keskustassa ja mallia koulumajoitus, johon pääsee tarvittaessa jo keskiviikkona. Majoituksen ja Festivaalialueen väli on 10km ja Events hoitaa bussikyydeillä saapuneiden kuljetukset koulun ja majoituksen välillä. Majoituksen sekä festivaalialueen vieressä on ruokakauppa. 

 

Haku sulkeutuu 1.5.2024.
Hakijoita kuitenkin haastatellaan jatkuvasti ja sopivien löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Halonen info.events@securitas.fi
Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää