Skip to main content

Avoin haku Securitakselle Rovaniemelle

Rovaniemi
Julkaisupäivä 2024-04-05

Oletko sinä turvallisuuden uudet kasvot?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme.

Työpaikan kuvaus

Securitas Lapissa, Rovaniemellä

Yksikkömme toimii Rovaniemellä ja lähialueilla ympärivuoden. Kuulemme miellämme sinusta, mikäli turvallisuusala on ollut ajatuksissasi tai kouluttautuminen alalle kiinnostaa. Voit myös omata vankan turvallisuusalan kokemuksen, mutta maisemanvaihdos olisi ajankohtainen.

Työllistämme vartijoita sekä järjestyksenvalvojia erilaisiin työtehtäviin. Tehtävät voivat koostua mm. kauppakeskus järjestyksenvalvonnasta, asiakaspalvelusta aulapalvelu kohteessa, kaupan alan turvallisuustehtävistä, sekä piirivartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta, liikut kohteiden välillä autolla ja otat vastaan hälytyskäyntejä. 

Lisäksi Rovaniemen toimipaikalla teemme turvalaiteasennuksia, palveluiden ja turvalaitteiden myyntiä sekä paloturvallisuuteen liittyviä tehtäviä mm. sammutintarkastuksia.

Työajat vaihtelevat työtehtävien mukaan. Palkkauksessa noudatamme vartiointialan työehtosopimusta.

Pätevyydet

Sopisitko joukkoomme?

Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Vartijana ja järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää voimassa olevaa vartija- ja/tai järjestyksenvalvojakorttia. Vartijana työskentely edellyttää myös nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Lisätietoja

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen. Käyttöösi saat lisäksi alan parhaat työvälineet.

Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. henkilökunnan kesken arvottavat lomamökki viikot, kuntosali ja Smartum edut.

Pääset jättämään tietosi oheisen linkin kautta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin, lisätietoja sinulle antaa Anni Rastas, anni.rastas@securitas.fi, 040 480 3454.

 

 

Securitaksen löydät myös Facebookista:https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää