Skip to main content

Turvahenkilö, Loviisan voimalaitos

Loviisa
Julkaisupäivä 2024-03-20

Yrityksen kuvaus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme.

Työpaikan kuvaus

Turvahenkilöksi ydinenergian käytön turvaamistehtäviin

Turvahenkilö on ydinenergialaissa määritelty ydinenergian käytön turvaamiseen koulutettu henkilö, joka käyttää tehtävässään em. laissa määriteltyä erityistä toimivaltaa. 

Turvahenkilö turvaa ydinenergian käyttöä, varmistaa ydinvoimalaitoksen henkilö ja tavaraliikenteen turvallisen liikkumisen, ennaltaehkäisee poikkeustilanteiden syntymistä sekä estää lainvastaisen toiminnan. Työtehtäviin kuuluvat mm. turvatarkastukset, alue- ja kulunvalvonta, järjestelmien ylläpito- ja hälytystehtävät. 

Tehtävä alkaa erikseen sovitusti tammikuun ja helmikuun lopun välisenä aikana, ja päättyy Loviisan voimalaitoksen vuosihuollon loppuun lokakuussa 2024 . Osalla vaativan tehtäväkohtaisen koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla, ja tehtävistä hyvin suoriutuneilla työsuhde saattaa jatkua myös määräajan jälkeen.

Pätevyydet

Odotamme

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta työtehtävien hoitamisessa, kykyä sekä itsenäiseen- että ryhmätyöskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Toimintasi tulee olla arvojemme rehellisyys, valppaus ja avuliaisuus, mukaista. 

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, vartijan peruskoulutus sekä siihen liittyvät voimankäyttöpätevyydet, turvallisuustekninen osaaminen ja savusukelluspätevyys, katsotaan eduksi. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat perusvaatimuksia, eduksi luemme muun kielitaidon. Tehtävä edellyttää hyvää psyykkistä- ja fyysistä kuntoa. Kaikkiin nyt avoinna oleviin tehtäviin liittyy kuntotesti. 

Kuntotestivaatimuksina: Cooper-testi 2200m, leuanveto 3 krt/min, penkkipunnerrus ja jalkakyykky 45kg/10 krt/min sekä vatsalihastesti 21 krt/min.

Turvahenkilöksi hyväksyttävän henkilön tulee täyttää yksityisistä turvallisuuspalveluista annetussa laissa määritellyt vartijaa koskevat yleiset hyväksymisehdot (mm. nuhteen tausta). Ennen valintaa tehdään turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Tarjoamme

Tarjoamme yksityisen turva-alan huipputehtävän mielenkiintoisessa ympäristössä, sekä hyvät mahdollisuudet itsesi jatkuvaan kehittämiseen. Kattavan perehdytyksen lisäksi koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti osaamistason ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Tueksesi saat osaavan ja toimivan turvaorganisaation sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön. Käytössäsi ovat turva-alan uusimmat välineet ja tekniikka. Sinulla on myös mahdollisuus edulliseen majoitukseen voimalaitoksen läheisyydessä.

Lisätietoja

Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Viimeistään 31.3.2024. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat arkisin klo 12.00-16.00 yksikönpäällikkö Risto Salovaaralta p. 040 716 6086.

Hae tehtävää