Skip to main content

Kesätyöntekijöitä Päijät-Hämeen paikallisvartiointiin

Lahti
Julkaisupäivä 2024-03-20

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluiden tuottaja. Haemme nyt vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin erilaisiin paikallisvartioinnin turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtäviin Päijät-Hämeeseen.

Työvuoroja tehdään vaihtelevissa kohteissa Lahden alueella. Työaika mukautuu tehtävän mukaan eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Yksikössämme paikallisvartijan työtehtäviä on esimerkiksi:

  • asiakaspalvelu, neuvonta- ja opastustehtävät
  • aulapalvelu
  • turvatarkastukset ja kulkulupien tarkistaminen
  • kiinteistön turvallisuuden valvonta
  • määräaikaistehtävät kuten avaus-, sulku- ja tarkastuskierrokset
  • tekninen vartiointi turvavalvomoissa (esim. kameravalvonta, hälytysten käsittely)
  • PRJV (Poliisin ja Rajavartiolaitoksen avuksi asetettu järjestyksenvalvoja)

Eripituiset työsuhteet sijoittuvat kesän ajalle. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä sinulle sopivalla tavalla ennen ja jälkeen kesän.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Vartijana työskentely edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia, nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä edellyttää myös ajokorttia ja (suppean) turvallisuusselvityksen tekemistä. Mikäli sinulla ei vielä ole vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutusta voit hakea myös tehtäviin. Katsomme kuitenkin eduksi jo hankitut pätevyydet.

Lisätietoja

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Saat tarvittavan koulutuksen, hyvän perehdytyksen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päijät-Hämeen yksikön paikallisvartioinnin vuoroesimies Eliisa Hokkanen, eliisa.hokkanen@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että emme käsittele muita kuin järjestelmän kautta jätettyjä hakemuksia.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää