Skip to main content

Vartijoita Lohja-Kirkkonummi yksikköön

Kirkkonummi
Julkaisupäivä 2024-03-07

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme joukkoomme työntekijöitä monenlaisiin myymälävartioinnin mobile patrol -vartioinnin ja paikallisvartioinnin tehtäviin. Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Kohteet sijaitsevat mm. Kirkkonummella, Lohjalla ja Nummelassa ja työ ajoittuu kaikkiin vuorokaudenaikoihin arkisin ja viikonloppuisin.

Tarjolla on osa-aikainen tehtävä, jonka tunnit ovat erikseen sovittavissa oman tilanteesi mukaan. 

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ja käytännönläheisissä vartiointitehtävissä. Toivomme myös oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi.

Mobile patrol -vartiointi edellyttää B-ajokorttia. 

Lisätietoja

Tarjoamme vaativia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen.  Paikallisvartijana korkean turvallisuuden kohteessa pääset työskentelemään vastuulliseen ja yhteiskunnallisesti merkitykselliseen tehtävään. Emme jätä sinua perehdytyksen jälkeen yksin, vaan työsi tukena on aina ammattitaitoiset työkaverisi ja esimiehesi. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Panostamme henkilöstön osaamiseen tarjoamalla mahdollisuuksia suorittaa erilaisia tutkintoja työn ohella. Securitaslaisilta löytyy pitkiä työuria ja erilaisia urapolkuja. 

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Hakuohjeet 

Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä oula.korja@securitas.fi. 

Hae tehtävää