Skip to main content

Kesätyöntekijöitä Patrol tehtäviin pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-03-04

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Mobile Patrol-vartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja sekä tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Piirivartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla.

24Patrol-vartijana vastaat henkilöturvallisuudesta asiakaskohteissa. Tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Työvuoron aikana suoritettavilla toistuvilla asiakaskäynneillä vaikutat kohteiden henkilöstön sekä asiakkaiden turvalliseen työympäristöön sekä sujuvaan arkeen. Kohteilta tulevat vartijakutsut ovat myös merkittävä osa 24Patrol-vartijan arkea. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti päivä- sekä ilta – aikaan.

Kesätyöt sijoittuvat Helsinkiin, Espooseen tai Vantaalle ja eripituiset kesätyösuhteet ajoittuvat 6.5.–30.9.2024 väliselle ajalle. Kerro hakemuksessa, millä alueella mieluiten työskentelisit tai minkä alueen tunnet parhaiten.

Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät vartijan koulutukset (vartijan työn perusteet, kesto 40h ja mahdollinen vartijan peruskurssi, kesto 80h) ennen kesätyön alkua kevään aikana

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely Piirivartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita, eikä myöskään tekniikan käyttö ole sinulle vierasta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin hakijalle eduksi.

Piirivartijan työ edellyttää ajokorttia (b) ja ajotaitoa. Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen ja toivommekin, että valittavat henkilöt voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan.

Lisätietoja

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset. Töitä voit oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan tehdä joko osa- tai kokoaikaisemmin. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Securitas on yksityisen turvallisuuspalvelualan suurimpia työnantajia. Tiesitkö, että iso osa meistäkin on aloittanut kesätöistä. Haluamme antaa Sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta monipuolisissa eri turvallisuuspalvelualan tehtävissä joustavasti koko- tai osa-aikaisesti.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Lisätietoja kesätyöpaikoista voit kysyä sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2024 –kampanjassa!

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää