Skip to main content

Kulunvalvontaan erikoistunut turvalaiteasentaja

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-02-13

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Uskomme teknologian muuttavan ja lisäävän turvallisuusvalvonnan mahdollisuuksia laaja-alaisesti

Työpaikan kuvaus

Etsimme toimeen tarttuvaa ja osaavaa Asentajaa kulunvalvontatyömaille. Oletko oppinut töissä ja kokemuksen kautta? Ovatko sekä uudet, että vanhat kulunvalvontajärjestelmät sinulle tuttuja ja tuumit, että onhan sitä kaikenlaista tullut nähtyä? Osaatko organisoida hommat työmaalla, mutta sinua ei välttämättä kiinnosta projektin byrokratia ja taloushallinto? Haluat itse olla myös tekijä, et vain katsoja. Kielitaito on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on, että osaat tarvittaessa itse näyttää miten työ tehdään. Et hermostu paineesta, olet avulias ja kärsivällinen. Tiedät miltä kunnollinen asennustyö näyttää. Haluat opettaa ja jakaa osaamistasi heille, jotka eivät vielä yllä sinun tasollesi. Toivomme sinun näyttävän esimerkkiä hyvistä työtavoista ja menetelmistä. Olisit muiden asentajien tuki ja turva, mutta sinun ei tarvitse kantaa esihenkilövastuita.

Pätevyydet

Toivomme osaamista esimerkiksi joistain seuraavista kulunvalvontajärjestelmistä: Megaflex, Flexim, Abloy OS, Timecon, Pacom, Salto, Unison, Vanderbilt, Lenel, Esmikko, NOX, tms. Tämän lisäksi arvostamme, jos sinulla on osaamista myös oviympäristöistä. Tiedät milloin kannatta kutsua paikalle lukkoseppä, mutta jos tarpeen niin osaat myös itse purkaa lukon ja kytkeä sen takaisin.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisia uusia haasteita, laajan maantieteellisen toiminta-alueen, tarpeelliset lisäkoulutukset ja kurssit. Vaikka toivomme itsenäistä otetta työhön, saat tarvittaessa tukea kokeneilta projektipäälliköiltä ja muilta asiantuntijoiltamme. Iso talo antaa avarat mahdollisuudet erilaisiin urapolkuihin.

Lisätietoja

Jos ajattelet työstä samoin kuin me, niin jätä hakemuksesi 28.3. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Solution Manager Tiina Kujansuu, 040 6512457, tiina.kujansuu@securitas.fi Varsinaiset hakemukset kuitenkin linkin kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää