Skip to main content

Kesätyöntekijöitä Päijät-Hämeen Mobile-yksikköön

Lahti
Julkaisupäivä 2024-02-12

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Mobile-vartijan tehtävissä vastaat henkilöturvallisuudesta ja omaisuuden vartioinnista erilaisissa asiakaskohteissa. Työvuoron aikana suoritettavilla vartiointikierroksilla ja asiakaskäynneillä vaikutat suoraan kohteiden henkilöstön sekä asiakkaiden turvalliseen työympäristöön, turvallisuuden tunteeseen sekä arjen ja toimintojen sujuvuuteen. Mobile-vartijan tehtävissä myötävaikutat ratkaisevasti rikos- ja häiriötilanteiden ratkaisuun, ennaltaehkäisyyn sekä pääset myötävaikuttamaan ihmisten arkeen tehtäviin liittyvän asiakaspalveluaspektin kautta. Työvuoroihin liittyy myös oleellisesti reagointi erilaisiin hälytysluonteisiin tehtäviin kuten vartijakutsuihin ja murtohälytyksiin asiakaskohteilla.

Työvuoroja löytyy joustavasti sekä aamu-, ilta- että yöaikaan ympäri viikon.
Työ on luonteeltaan nopeaa, liikkuvaa ja erittäin monipuolista tarjoten samalla hyvin laajan näkökulman turvallisuusalan tehtäväkentästä sekä työllistymismahdollisuuksista alan erilaisiin tehtäviin.

Pätevyydet

Mobile-vartijan tehtävistä kiinnostuneen hakijan olisi tärkeintä olla turvallisuusalasta ja vartiointitehtävistä kiinnostunut sekä omata mielenkiinto ja valmiudet uuden oppimiseen ja soveltamiseen.

Tärkeintä meille on, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi työtehtäväsi sekä perustehtävien, että mahdollisten erityistilanteiden osalta.
Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai suoritettuja kortteja, hyväksyntöjä tai tutkintoja, katsomme kuitenkin luonnollisesti kaikki suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä työkokemuksen ja olemassa olevan vartijakortin eduksi. Tarvittaessa Securitas on valmis sitoutumista vastaan järjestämään väliaikaisen vartijan (40 tuntia) koulutuksen motivoituneelle ja soveltuvalle hakijalle.

Mobile-vartijan työ edellyttää luonnollisestikin henkilöautoluokan kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttia (B-luokka) ja riittävää ajotaitoa tuotantoajoneuvon kuljettamiseen työtehtävissä.

Lisäksi työskentely vartijan työtehtävissä sekä vartijahyväksynnän saaminen viranomaiselta edellyttää lakisääteisesti 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Tehtävään haetaan oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana.
Lisätietoja Mobile-vartijan tehtävistä antaa sähköpostitse Päijät-Hämeen yksikön piiri- ja Patrol-vartioinnin vuoroesimies Ville Herrala (ville.herrala@securitas.fi)

Huomioithan, että otamme työhakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hae tehtävää