Skip to main content

Vartiointitehtäviin Vaasan alueelle

Vaasa
Julkaisupäivä 2024-02-12

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Työntekijänä työtehtäväsi voivat koostua mm. kaupan alan vartiointitehtävistä, paikallisvartioinnista esimerkiksi teollisuuden kohteissa sekä Mobile Patrol -vartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta ja liikut kohteiden välillä autolla. Vartijana valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. 

Työtehtäviimme kuuluu mm.

  • kauppojen ja kauppakeskusten turvallisuustehtävät
  • paikallisvartiointi (mm. teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenhuollon kohteet)
  • aulapalvelutehtävät
  • CityPatrol- , 24Patrol- ja MobilePatrol-tehtävät
  • turvatarkastus

Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely, tarkastuskierrokset tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Työ ajoittuu tehtävästä riippuen eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Vartijana työskentely edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia, nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä saattaa edellyttää myös ajokorttia, (suppean) turvallisuusselvityksen tekemistä ja luottotietojen tarkastusta. Järjestyksenvalvojakortti katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävään sekä tarvittavat työvälineet. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

 

Hae tehtävää