Skip to main content

Piirivartijoita Securitas Oulu Mobilen kesätyötehtäviin

Oulu
Julkaisupäivä 2024-02-08

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

24Patrol- tai 24CityPatrol -vartijana vastaat usean asiakaskohteen turvallisuudesta vuorosi aikana. 24Patrol -vartijat liikkuvat kohteiden välit nykyaikaisilla autoilla tai 24Citypatrol -tehtävissä jalkaisin. Hoidat vuorosi aikana erityyppisiä hälytystehtäviä työnjohdon tuella. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Patrol -vartiointityö on vuorotyötä.

Patrol -vartijan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi: säännölliset vartijakäynnit, hälytystehtävät, turvallisuustarkastukset sekä avaus- ja sulkutehtävät kohteissa. Kohteina ovat muun muassa kaupat ja yritykset sekä julkisen sektorin kohteet.

Pätevyydet

24Patrol- tai 24CityPatrol -työ edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia ja voimankäyttökoulutusta sekä ajokorttia (min. B henkilöauto) ja hyvää ajotaitoa 24Patrol-tehtävissä. Lisäksi vartijana työskentely edellyttää, että olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on nuhteeton tausta.

Tärkeintä meille on, että olet luotettava, kehittymismyönteinen ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa vartiointitehtävissä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Työskentely 24Patrol- tai 24CityPatrol -vartijana vaatii paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä valmiuksia omaksua uusia asioita. Viihdyt itsenäisessä työssä, hoidat jämäkästi erilaiset tilanteet ja olet motivoitunut oppimaan ja kehittymään niin teknisten välineiden kuin monipuolisten tehtävien parissa. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suulista taitoa. Arvostamme myös hyvää englannin kielen taitoa.

 

Lisätietoja

Meillä on tarjolla monipuolisia työsopimus- ja työvuorovaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisia vartijatehtäviä hakeville. Toimimme myös Oulun ulkopuolella, esimerkiksi Muhoksella ja Iissä, joten työmahdollisuuksia on tarjolla Oulun ulkopuolellakin. Ole rohkeasti yhteyksissä ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävistä antavat:

Jori Torvinen puh. 040 183 2422 (jori.torvinen@securitas.fi) tai

Miika Häkkinen puh. 040 557 0659 (miika.hakkinen@securitas.fi) tai

Matti Molander puh. 040 574 0934 (matti.molander@securitas.fi)

Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta 14.6.2024 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä täytämme vartijapaikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
 

Hae tehtävää