Skip to main content

Järjestyksenvalvojia tapahtumiin

Lappeenranta
Julkaisupäivä 2024-02-07

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tuotamme valtakunnallisesti järjestyksen ylläpito- ja turvallisuuspalveluita sekä muita tapahtumien tukipalveluita. 

Työpaikan kuvaus

Toimintamme on kasvamassa ja haemmekin uusia kykyjä Etelä-Karjalan alueelta.


Mitä tapahtumissa työskentely on?
Tapahtumassa työskentelet pääsääntöisesti erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Järjestyksenvalvojana vastaat turvallisuudesta ja järjestyksestä. Avustat ja ohjaat tapahtumakävijöitä. Asiakaspalveluasenne on ominaisuus, jota painotamme tässä tehtävässä. Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä, nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen.  

Tapahtuma-avustajana vastaat laadukkaasta asiakaspalvelukokemuksesta. Tehtäviisi voi kuulua opastus- ja lipunlukutehtävät, tai voit toimia esimerkiksi naulakkotyöntekijänä. Tapahtuma-avustajalla ei tarvitse olla voimassa olevia korttikoulutuksia, sen sijan odotamme reipasta ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn perehdytyksen saatuasi. 

Liikenteenohjaajana vastaat tapahtumassa henkilö- ja ajoneuvoliikenteen turvallisuudesta ja sujuvuudesta. Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä, rauhallisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä vähintään B-ajokorttia. 

Pätevyydet

Pätevyys

Odotamme sinulta reipasta otetta työntekoon, ystävällistä asennetta asiakaspalvelutehtävissä ja toivomme, että olet kyvykäs itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi. Työtehtävät vaativat ajoittain myös paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja

Katsomme eduksi, jos sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti mutta aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätön. 

Paljonko töitä on tarjolla?
Töitä voit tehdä oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan niin paljon tai vähän kuin itse haluat.
Työ on keikkaluonteista ja työtunnit sijoittuvat niin arkipäiviin kuin viikonloppuihinkin.
Tapahtumakohtaiset työtehtävät, aikataulukehykset sekä lisätiedot yhteiskuljetus- tai majoitusmahdollisuuksista löydät EventsNet-työnhakuportaalista: https://eventsnet.securitas.fi/

Palkkaus?
Työtehtävistä maksetaan tehtäväkohtaisesti tuntipalkkaa, vähintään 11,60€/h + lomakorvaus, sekä 100% pyhäkorvaus sunnuntaina ja pyhäpäivisin tehtävästä työstä. 

Lisätietoja

Miksi Eventsille töihin?
Meillä on hyvä meininki! Ymmärrämme, että keikkatyöskentely on välillä rankkaa ja haluammekin tukea sitä erilaisella virkistystoiminnalla. Näistä suurin on vuosittainen Events Forum risteily, jossa on porukalla verkostoiduttu, iloittu ja syöty hyvin.
Meitä kuvaillaan luotettavaksi työnantajaksi, jos jotain sovitaan, se pidetään. Työsuhdeasiat hoidamme lakien mukaisesti ja pidämme huolta, että saat palkkasi aina ajallaan. Panostamme henkilöstön kehittämiseen erilaisilla koulutuksilla, joista viimeisimpänä esimerkkinä järjestämämme uhkatilannekoulutus. Ennen jokaista tapahtumaa on saatavilla kirjallinen ohjeistus tutustuttavaksesi, jotta voit mennä tapahtumaan luottavaisin mielin hommiin.
Työvuorojen hakemiseen meillä on käytössämme EventsNet järjestelmä, joka on saanut paljon kiitosta. EventsNettiä voi käyttää helposti puhelinsovelluksella tai selaimella.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Lisätietoja tehtävistä, Eventsillä työskentelystä sekä EventsNetiin rekisteröitymisestä: info.events@securitas.fi

Järjestämme myös järjestyksenvalvojan peruskursseja tarpeen mukaan. Mikäli sinulla ei ole vielä jv-korttia mutta olet kiinnostunut kouluttautumaan järjestyksenvalvojaksi, lähetä vapaamuotoinen sähköposti info.events@securitas.fi ja kerromme lisää kurssien ajankohdista ja toteutuksesta.

Tsemppiä hakuun!

Hae tehtävää