Skip to main content

Turvalaiteasentaja Uudenmaan alueelle

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-02-06

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Uskomme teknologian muuttavan ja lisäävän turvallisuusvalvonnan mahdollisuuksia laaja-alaisesti.

Työpaikan kuvaus

Turvalaiteasentajan tehtävässä tulet toimimaan asiakkaiden turvallisuustekniikan asennus- ja ylläpitotehtävissä. Tehtävässä toimit itsenäisesti asiakasrajapinnassamme Uudenmaan alueella

Pätevyydet

Odotamme sinulta kiinnostusta teknisiin turvajärjestelmiin sekä niistä rakentuviin kokonaisuuksiin. Soveltuva koulutus tai sähköalan kokemus katsotaan eduksi. Teknisen ammattitaidon lisäksi edellytämme sinulta vahvoja asiakaspalvelutaitoja sekä itsenäistä otetta työhön. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti on välttämätön. Lisäksi tehtävä edellyttää turvasuojaajakorttia sekä nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa on mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön. Käytössäsi on laadukkaat työvälineet ja työauto. Järjestämme tarvittavan perehdytyksen ja koulutuksen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa omaa osaamistaan suuren ja vakavaraisen konsernin pitkän asiantuntemuksen ja verkostojen avulla. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja työstään innostuneen työyhteisön, joka luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi sekä palkkatoiveesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 29.02.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiiminvetäjä Jon Tallqvist, jon.tallqvist@securitas.fi

Hae tehtävää