Skip to main content

Turvallisuuden ammattilaista vaativaan aulakohteeseen Mäntsälään

Mäntsälä
Julkaisupäivä 2024-02-06

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työpaikan kuvaus

Tämä tehtävä sisältää monipuolista asiakaspalvelua logistiikkakeskuksen aulassa. Työssäsi vastaanotat vierailijoita, neuvot ja opastat tilojen käyttäjiä sekä ratkaiset mahdollisia pulmatilanteita. Työhösi voi kuulua myös esimerkiksi puhelinvaihteen hoitamista, neuvottelutilavarauksia, kulunvalvontaa ja avainhallintaa. Työhön kuuluu myös satunnaisia vuoroja logistiikkakeskuksen valvomossa. Työ on arkipäivätyötä arkisin klo 7.30-16.00. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus on vartiointialan TESin mukainen (11,60€/h).

Pätevyydet

Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä digitaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valvomossa työskentely vaatii myös tarkkaa silmää.

Lisätietoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän jatkuvasti kasvavalla yksityisellä turvallisuusalalla. Meillä sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi suuren ja vakavaraisen konsernin pitkän asiantuntemuksen sekä verkostojemme avulla.

Vaikka työskentelet itsenäisesti, työsi tukena on aina ammattitaitoinen ja työstään innostunut Securitas-työyhteisömme. Tutustu meihin tarkemmin myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi.  
   
   
Heräsikö kiinnostuksesi?  
Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Tutustumme sinuun mielellämme haastattelun merkeissä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa joni.lindholm@securitas.fi. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.  

Hae tehtävää