Skip to main content

Kauppakeskusassistentti Helsinkiin

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-02-01

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Kauppakeskusassistenttina toimit linkkinä kauppakeskusjohdon ja palveluntuottajien välillä vahvistaen Securitaksen palvelukokonaisuutta. Sinulla myös tärkeä rooli kauppakeskuksen yleisilmeen seuraamisessa sekä luot aktiiviset vuorovaikutussuhteet vuokralaisten kanssa. Pidät oma-aloitteisesti yhteyttä vuokralaisiin ja vastaat heiltä saamaan palautteeseen.

Pätevyydet

Etsimme tehtävään itseohjautuvaa sekä järjestelmällistä henkilöä, jolla pysyy langat käsisään. Kauppakeskusassistentin tehtävässä menestymisessä sinua auttavat hyvät ennakointi- ja ajanhallintataitosi sekä nopea reagointikykysi. Toivomme, että sinulla on hyvät digivalmiudet ja että pidät myös esiintymisestä, sillä tehtävä sisältää erilaisia opastuksia sekä käyttökoulutuksia. Aiempi työkokemuksesi esimerkiksi monipuolisissa asiakaspalvelun, tapahtumapalveluiden tai assistenttitehtävien parissa, sekä tehtävää tukeva koulutuksesi antavat hyvän pohjan työhön. Työkokemuksesi voi olla myös jotain muuta, sillä ensisijaisesti etsimme tehtävään pirteää, helposti lähestyttävää ja tehokasta tyyppiä Securitaksen sekä kauppakeskuksen kasvoiksi. 
Tehtävä on vakituinen kokoaikatyö ja työpaikka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävästä maksetaan vähintään vartiointialan työehtosopimuksen mukaista tason 5 palkkaa, joka on alkaen 2325 €/kk. Lisäksi maksamme uusille työntekijöillemme sitoutumispalkkion 500€, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

 

Tässä tehtävässä pääset suoraan kauppakeskusmaailman ytimeen ja olemaan osa sitä. Saat käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, liikuntaetuja, työterveyshuollon ja muuta virkistystoimintaa. Ennen kaikkea haluamme tarjota sinulle hyvän ja turvallisen työsuhteen vakaassa yrityksessä.

Lisätietoja

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, lähetäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Kuikka susanna.kuikka@securitas.fi

Hae tehtävää