Skip to main content

Vartija ja järjestyksenvalvoja - Turku

Turku
Julkaisupäivä 2024-01-29

Työpaikan kuvaus

Etsimme vartijoita ja järjestyksenvalvojia Turun alueella oleviin toimeksiantoihimme eri työsuhdemuotoihin, niin erikseen työhön kutsuttavia kuin myöskin osa-aikaisia erilaisilla tuntisopimuksilla. 

Tehtävästä riippuen työssäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely, tarkastuskierrokset tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Paikkoja on avoinna:

  • Paikallisvartiointi ja aulapalvelutehtävissä
  • Kauppojen turvallisuustehtävissä vartijana
  • Myymäläetsivän tehtävissä
  • CityPatrol-vartioinnissa kauppakeskuksissa
  • Palveluvartijan tehtävissä
  • Kauppakeskusten järjestyksenvalvontatehtävissä (vaatii myös vartijan koulutuksen)
  • Huom! Ravintola- ja tapahtumapuolen järjestyksenvalvontatehtäviin erikseen haku Securitas Events Oy kautta!

Työ ajoittuu kohteesta ja työntekijän toiveista riippuen eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Pätevyydet

Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja ja ihmisten kanssa sujuvasti toimeen tulemista, oma-aloitteisuutta työtehtävien hoitamisessa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi ja jämäkkyyttä vaativienkin erityistilanteiden ratkaisuun. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, turvallisuustekninen osaaminen sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit katsotaan hakijalle eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Koulutamme tarpeen vaatiessa vaadittavat kortit työntekijälle (riippuu yhteistyökumppanimme tarjoamien koulutuksien ajankohdista).

Lisäksi vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä saattaa edellyttää myös (suppean) turvallisuusselvityksen tekemistä ja luottotietojen tarkastusta.

Lisätietoja

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä joustavasti myös esimerkiksi opiskelun ohessa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja voi tarvittaessa tiedustella:

sampo.tuomela@securitas.fi

Hae tehtävää