Skip to main content

Paikallisvartija sosiaali- ja terveydenhuollon kohteeseen pääkaupunkiseudulle

Vantaa
Julkaisupäivä 2024-01-29

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Securitas Oy tarjoaa valtakunnallisesti monipuolisia turvallisuusratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon erityistarpeisiin.

Vartijan työ sosiaali- ja terveydenhuollon kohteissa on monipuolista turvallisuustyötä. Työssä korostuvat hyvät asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Työssä kohdataan koko inhimillisen elämän kirjo kaikkine haasteineen, mikä korostaa tehtävien hoitamisessa vartijan henkilökohtaisia ominaisuuksia. Toimenkuvaasi kuuluu kiinteistön, henkilökunnan sekä asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen.

Nyt haemme uusia työntekijöitä kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Työtä tehdään vuorokauden kaikkina aikoina eri kohteissa pääkaupunkiseudulla. Tehtävästä maksetaan vartiointialan TES mukaista palkkaa taso 3, joka on alkaen 2022 €/kk tai 12,48 €/h. Maksamme uusille työntekijöillemme myös sitoutumispalkkion 500€, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Edellytämme hakijoilta vahvaa arkijärkeä, hyviä vuorovaikutustaitoja, sovittelevaa asennetta sekä rauhallisuutta inhimillisesti haastavissa tilanteissa. Odotamme myös aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä, voimassa olevaa vartijakorttia sekä joustavuutta ja huolellisuutta. Eduksi hakijalle on aikaisempi kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon turvallisuuspalveluista ja terveydenhuoltoalan lainsäädännön tuntemus.

Lisätietoja

Tarjoamme vaativia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen.  Paikallisvartijana sosiaali- ja terveysalan kohteessa pääset työskentelemään vastuulliseen ja yhteiskunnallisesti merkitykselliseen tehtävään. Emme jätä sinua perehdytyksen jälkeen yksin, vaan työsi tukena on aina ammattitaitoiset työkaverisi ja esimiehesi. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Panostamme henkilöstön osaamiseen tarjoamalla mahdollisuuksia suorittaa erilaisia tutkintoja työn ohella. Securitaslaisilta löytyy pitkiä työuria ja erilaisia urapolkuja. 

Näiden lisäksi Securitaksella on monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. ilmainen kuntosali Vallilan toimipisteessämme sekä erilaisia alennuksia yhteistyökumppaneiltamme: kuten optikkoliikkeiltä, kuntosaliketjuilta, majoituspalveluista sekä auton vuokrauksesta ja huollosta.  Voit tutustua meihin lisää myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi

 

 

Hakuohjeet 

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian, tutustumme sinuun mielellämme jo hakuaikana, täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.   Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Lindqvist kim.lindqvista@securitas.fi

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Hae tehtävää