Skip to main content

Kesätyö, Vartijoita ja järjestyksenvalvojia Kouvolaan

Kouvola
Julkaisupäivä 2024-01-26

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluiden tuottaja. Haemme nyt vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtäviin Kouvolan alueelle.

Meillä voit työskennellä esimerkiksi

  • Piirivartijana 
  • Myymälävartijana
  • Paikallisvartijana
  • Aulavartijana
  • Järjestyksenvalvojana

Työtä on tarjolla huhtikuusta - syyskuun lopulle ja erilaisia työaika vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Noudatamme vartiointialan työehtosopimusta ja töitä on tarjolla palkkaluokissa 2. ja 3. 

Pätevyydet

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta ja olet motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Mikäli sinulla ei vielä ole vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutusta voit hakea myös tehtäviin. Katsomme kuitenkin eduksi jo hankitut pätevyydet. 

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot, positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun tai vartiointitehtävien parissa katsotaan eduksi.  

Vartijana tai järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme myös eduksi ajokortin ja muut turvallisuusalan koulutukset.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jarno Repo, 0404870428 tai jarno.repo@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että emme käsittele muita kuin järjestelmän kautta jätettyjä hakemuksia. 

Panosta hakemukseesi ja huolehdi, että tarvittavat liitteet on mukana! Hyvällä hakemuksella on paremmat mahdollisuudet työllistyä. :) 

Tsemppiä hakuun!

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää