Skip to main content

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin Turkuun

Turku
Julkaisupäivä 2024-01-23

Työpaikan kuvaus

Securitas on valtakunnallinen turvallisuusalan suuri toimija. Haemme nyt vartijoita ja järjestyksenvalvojia (30 kpl) kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtäviin Turun seudulle. 

Meillä voit työskennellä 

  • Piirivartijana (24Patrol vartijana liikut päivä- ja ilta-aikaan, kiertäen asiakaskohteitamme ja suorittaen kohteisiin liittyviä tehtäviä. Citypatrol vartijat liikkuvat jalkaisin keskustan alueella. MobilePatrol -vartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. MobilePatrol -vartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla)
  • Myymälävartijana (Isoista 24h hypermarketeista kauppakeskukseen ja aina pieniin myymäläkohteisiin)
  • Aulavartijana (Monipuoliset ja vaihtelevat asiakkuudet erilaisissa aula- ja vastaanottotehtävissä)
  • Paikallisvartijana (Erilaisia portti- ja valvomotyöskentelyäkohteita, osa 24h vartioituja. Lisäksi pienempiä paikallisvartiointitoimeksiantoja useita)
  • Järjestyksenvalvojana (Poliisin ja rajavartiolaitoksen avuksi asetettuna järjestyksenvalvojana (vaatii myös vartijan koulutuksen) useassa eri PRJV-toimeksiannossamme tai perusluonteisia ravintola- ja tapahtumajärjestyksenvalvojatyötehtäviä tarjolla Securitas Events Oy kautta keikkaluonteisesti myös)

Eripituiset työsuhteet sijoittuvat joustavasti kesän ajalle. Ennen kesää ja kesän jälkeen tarjoamme mahdollisuuden työskennellä sinulle sopivalla tavalla.

Olemme merkittävä ja luotettava toimija turvallisuusalalla Turun talousalueella.

Noudatamme palkkauksessa ja muissa ehdoissa vartiointialan työehtosopimusta.

Pätevyydet

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta ja olet motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Mikäli sinulla ei vielä ole vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutusta, me tarjoamme tarvittavat koulutukset yhteistyökumppanimme kautta huomioiden heidän aikataulunsa ennen kesäaikaa.

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot, positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun tai vartiointitehtävien parissa katsotaan eduksi.  

Vartijana tai järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat lisäinfoa, laita sähköpostia osoitteeseen rekry.turku@securitas.fi tai voit myös soittaa Samille puh. 040 185 3727 tai Torstille puh. 040 193 2932.

Tästä pääset tutustumaan meillä työskentelevän Nellan työhön: 

TS Nuoret | Nella Mareen nauttii työstään vartijana vaikka joutuukin kohtaamaan välillä tytöttelyä – välillä on pakko ottaa jalat alle - TS Nuoret - Turun Sanomat

 

 

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää