Skip to main content

Kesätyöntekijöitä paikallisvartiointiin pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-01-23

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Miltä kuulostaisi kesätyö vaikkapa museoiden vartiointitiimissä? Vai kiinnostaako sinua turvatarkastustehtävät yritysturvallisuuden parissa? Sopisiko sinulle tekninen valvomovartiointi tai ehkä perinteisempi teollisuusvartiointityö? Ei haittaa vaikka sinulla ei olisi vielä tarvittavaa osaamista tai koulutusta työhön, sillä me koulutamme kaiken tarvittavan.

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä kulttuurikohteisiin, suurlähetystöihin, finanssialan yrityksiin, teollisuus- ja logistiikkakeskuksiin ja moniin muihin paikallisvartiointikohteisiimme. Osa työtehtävistä on tiimityötä, osa puolestaan itsenäisempää. Paikallisvartijana työskentelet yhdessä kohteessa työvuorosi ajan, ja eripituisia työvuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina 60-120h kolmen viikon jaksoissa. Kesän aikana saatat päästä työskentelemään useammassakin kohteessa Helsingin, Vantaan tai Espoon alueella. Myös Keski-Uudenmaan alueella on tarjolla muutamia kesätyöpaikkoja paikallisvartioinnin parissa.

Paikallisvartijoidemme toimintaympäristöt ovat erilaisia, joten ne voivat tarjota kiinnostavaa vaihtelua kesätyön sisältöön. Tyypillisiä paikallisvartijan tehtäviä voi olla esimerkiksi:

  • asiakaspalvelu, neuvonta- ja opastustehtävät
  • aulapalvelu
  • turvatarkastukset ja kulkulupien tarkistaminen
  • kiinteistön turvallisuuden valvonta
  • määräaikaistehtävät kuten avaus-, sulku- ja tarkastuskierrokset
  • tekninen vartiointi turvavalvomoissa (esim. kameravalvonta, hälytysten käsittely)
  • PRJV (Poliisin ja Rajavartiolaitoksen avuksi asetettu järjestyksenvalvoja)
  • muut sovitut tehtävät

Pätevyydet

Paikallisvartiointitehtävissämme on tarjolla paljon sopivia tehtäviä niin uusille, kuin jo aiempaa kokemusta kartuttaneillekin kesätyöntekijöille. Menestyt työssäsi loistavan asiakaspalveluasenteesi, oma-aloitteisuutesi ja reippaan asenteesi avulla kaikkein kiireisimpinäkin päivinä. Tarvitset työssäsi myös ongelmanratkaisukykyä erilaisissa pulmatilanteissa. Useat asiakkuutemme tai niissä vieraileva asiakaskunta on hyvin kansainvälistä, joten vähintään hyvä englannin kielen taito sujuvan suomen lisäksi on tarpeen. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Kesätyöt alkavat porrastetusti kevään ja alkukesän aikana ja kesätyösuhteen ajankohta voidaan sopia kanssasi joustavasti. Toivomme sinun sitoutuvan kesätyösuhteeseen yhtäjaksoisesti vähintään 2-3 kuukauden ajaksi kesä-elokuun ajanjaksolla. Mikäli haluat työskennellä pidempään, tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa työ jo aiemmin keväällä tai jatkaa pidemmälle loppukesään.

Tarjoamme sinulle myös vartijan työn edellyttämän väliaikaisen vartijan koulutuksen (kesto 40h, vaatii läsnäoloa) ennen kesätyösuhteen alkua. Koulutuksen voi suorittaa jo etukäteenkin aiemmin keväällä. Työsuhteen alussa ja aina sinulle uuteen työkohteeseen mennessäsi saat työhösi kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen vartiointityön ammattilaisiltamme.

Lisätietoja

Edellisten vuosien kesätyöntekijöidemme mukaan parhaita asioita kesätyössä Securitaksella ovat olleet työilmapiiri sekä työn sisältö, ja saman haluamme tarjota myös sinulle. Vartiointialan kesätöiden parissa työlläsi on merkitystä. Saat vastuuta, opit uutta ja kartutat monipuolista työkokemusta, josta hyödyt varmasti tulevaisuudessakin.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2024-kampanjassa! 

Hakuohjeet

Kesätyö- ja vartijakurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä kurssipaikan aikatauluusi parhaiten sopivaan vartijakoulutukseen. Lähetä siis hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Securitas on yksityisen turvallisuuspalvelualan suurimpia työnantajia. Tiesitkö, että iso osa meistäkin on aloittanut kesätöistä. Haluamme antaa Sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta monipuolisissa eri turvallisuuspalvelualan tehtävissä joustavasti koko- tai osa-aikaisesti.

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Alve katri.alve@securitas.fi

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää