Skip to main content

Kesätyöntekijöitä aula- ja assistenttitehtäviin pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-01-23

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Aulapalveluhenkilön työ on monipuolista asiakaspalvelua esimerkiksi yritysten, business parkien, oppilaitosten ja kulttuurikohteiden auloissa tai kauppakeskusten infopisteissä. Työssäsi vastaanotat vierailijoita, neuvot ja opastat tilojen käyttäjiä sekä ratkaiset mahdollisia pulmatilanteita. Työhösi voi kuulua myös esimerkiksi puhelinvaihteen hoitamista, neuvottelutilavarauksia, kulunvalvontaa ja avainhallintaa sekä erilaisia toimisto- ja assistenttitehtäviä. Tulevat työkohteesi tarkentuvat oman osaamisesi ja työsuhteesi ajankohdan mukaan. 

Työskentelet asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudun alueella ja todennäköisesti tulet työskentelemään muutamissa eri kohteissa vakituisten aulapalveluhenkilöidemme kesälomasijaisena. Monissa aulapalvelutehtävissä työskennellään itsenäisesti, osassa puolestaan työparin tai tiimin kanssa.

Jos kaipaat kesätyöhösi vauhtia ja vaihtelevia tilanteita, sinulle saattaa sopia myös aulapalveluiden tauottajan tehtävä. Tauottajana tulet näkemään ja tukemaan laaja-alaisesti aulapalveluiden toimintaa. Tehtävässä työskentelet päivän ajan yhdessä kohteessa tai liikut autollamme useiden eri aulakohteidemme välillä. Tauotuspäivien aikana kohtaat muita securitaslaisia sekä paljon erilaisia asiakkaita.

Pätevyydet

Kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, sillä perehdytämme aina uudet työntekijät tehtäviinsä. Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat:

  • Positiivinen asiakaspalveluasenne: edustat aulapalveluissa asiakasyritystämme ja Securitasta
  • Hyvä kielitaito: hoidat asiakaspalvelutilanteita suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen iso plussa
  • Digitaidot: käytät sujuvasti tietokoneen perusohjelmistoja ja opit nopeasti uusien järjestelmien käytön
  • Voit työskennellä kesälomakaudella 2-3 kuukauden ajan
  • Olet täyttänyt 18 vuotta kesätyön alkuun mennessä ja sinulla on nuhteeton tausta

Aulapalveluhenkilöiden lähtöpalkka on 12,48€/h + mahdolliset lisät (Vartiointialan TES). Työvuorot painottuvat arkipäiviin noin klo 7:00-18:00 väliselle ajalle, mutta tarjolla on myös ilta- ja viikonloppuvuoroja sisältäviä työtehtäviä. Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat toukokuun ja syyskuun välille, eniten kesätyöntekijöitä meillä työskentelee kesäkuusta elokuuhun. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Lisätietoja

Securitaksen kesätöiden parissa työlläsi on merkitystä, saat sopivasti vastuuta ja kartutat monipuolista työkokemusta, josta hyödyt varmasti tulevaisuudessakin. Edellisten vuosien kesätyöntekijöidemme mukaan parhaita asioita kesätyössä Securitaksella ovat olleet työilmapiiri sekä työn sisältö, ja saman haluamme tarjota myös sinulle! Kurkkaa kesätyötunnelmiamme Instassa #securitaskesätyö.

Meillä opit myös uutta. Tarjoamme sinulle aulatehtävissämme tarvittavan väliaikaisen vartijan koulutuksen (kesto 40h) ennen kesätyösuhteen alkua. Koulutuksen voi suorittaa jo etukäteenkin aiemmin keväällä. Työsuhteen alussa ja aina sinulle uuteen työkohteeseen mennessäsi saat työhösi kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen aulapalveluiden ammattilaisiltamme. Tutustu meihin lisää Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Miten haen kesätyöpaikkaa?

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme, vaikka heti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja olemme yhteydessä sinuun puhelimitse tai sähköpostitse työnhakusi vaiheista. Kannattaa toimia nopeasti, sillä avoimet kesätyötehtävät sekä kurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Alve katri.alve@securitas.fi

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2024- kampanjassa.

Hae tehtävää