Skip to main content

Vartijoita Porvooseen kesätyö

Porvoo
Julkaisupäivä 2024-01-23

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme

Työpaikan kuvaus

Vartijoita Porvooseen kesätyö

Etsimme nyt henkilöitä työskentelemään piirivartiointiin, kauppakeskusjärjestyksenvalvontaan, paikallisvartiointiin tai terveydenhuollon kohteisiimme. Vartijan työssä ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa otat kiinni rikoksiin syyllistyneet henkilöt sekä hoidat yhteydenpitoa viranomaisiin. Työtehtävästä riippuen työ sisältää monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, valvomotyöskentelyä, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittelyä tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttumista. Työajat sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin ja viikonpäiviin.

Pätevyydet

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta sekä motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita. Piirivartijan tehtävä edellyttää ajokorttia (B). kaikissa tehtävissämme tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme eduksi mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä voimassa olevan vartija-/ järjestyksenvalvojakortin. 

Lisätietoja

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ja markkinajohtajan näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja työtunteja on tarjolla aluksi osa-aikaisesti, mutta myös kokoaikainen työ on mahdollista tulevaisuudessa.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Haastattelemme jo hakuajalla ja valinnat teemme mahdollisimman pian. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää