Skip to main content

Vartijoita projekti- ja kesätöihin

Kilpilahti
Julkaisupäivä 2024-01-22

Pohjoismaiden suurin kemianteollisuuden keskus sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa. Kokonaispinta-alaltaan se on 13 neliökilometriä. 

Alueella toimii yhtenäinen tuotantoketju raakaöljystä muoveiksi, uusiutuvien tuotteiden tuotantoprosessit, Suomen suurin satama, yksi Euroopan suurimmista maantiejakeluterminaaleista, rautatievaunujen purkausterminaali sekä teknologiakeskus koelaitoksineen. Tuotannollisesta toiminnasta vastaa tällä hetkellä kymmenkunta eri yritystä.

Työpaikkoja teollisuudessa on runsaat 3500. Teollisuuden palvelutoimittajat työllistävät lisäksi satoja ihmisiä. https://www.kilpilahti.fi/kilpilahti/.

Työpaikan kuvaus

Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä haastavaan ja mielenkiintoiseen toimeksiantoomme suurseisokkiin ja jatkaa kanssamme kesätöissä. Työ on määräaikainen 15.3.-30.9. tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisen työsuhteen päättyessä tarkastelemme mahdollisuutta jatkaa työsuhdetta toistaiseksi voimassa olevana. Olet osaltasi turvaamassa tätä kehittyvää ja tuhansia henkilöitä työllistävää aluetta. Etsimme tällä hetkellä paikallis- ja piirivartijoita sekä työntekijöitä luvitusprosessiin kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. 

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin. 

Pätevyydet

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Eduksi katsomme että sinulla on kokemusta turvallisuusalan tehtävistä. Meille on myös tärkeää, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely toimeksiannossa edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot sekä olet loistava tiimipelaaja. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Osassa tehtävistä edellytetään B-ajokorttia.

Eduksi katsomme voimassa olevan vartijakortin, työturvallisuuskortin ja englanninkielen taidon. Koulutamme tarvittaessa vaaditut kortit.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Marko Repo marko.repo@securitas.fi tai Janina Pohjalainen janina.pohjalainen@securitas.fi

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää