Skip to main content

Kesätyöntekijöitä museokohteisiin pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-01-22

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Haemme nyt vartijoita eri museokohteisiin pääkaupunkiseudulle. Esimerkiksi Kansallisgallerian kesäsesonkiin. Toimeksiannoissa vartijatiimimme monipuoliseen tehtävänkuvaan lukeutuu muun muassa:

  • Kiinteistöturvallisuuden sekä yleisen turvallisuuden ylläpito
  • Palvelutehtävät asiakasrajapinnassa
  • Kohteen päivittäiseen toimintaan liittyvät määräaikaistehtävät
  • Toimintavalmiuden ylläpito sekä poikkeustilanteiden hoitaminen

Pätevyydet

Odotamme vartijalta luontevaa ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta sekä osaamista hoitaa myös haastavat tilanteet ammattitaitoisesti. Kansainvälisen toimintaympäristön vuoksi tehtävä vaatii hyvää suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Myös muiden vieraiden kielien hallitsemisesta on paljon hyötyä tehtävässä. Toivomme että sinulla on hyvät valmiudet oppia nopeasti uusien tietoteknisten järjestelmien käyttöä.

Kesätyöt alkavat porrastetusti kevään ja alkukesän aikana. Toivomme sinun sitoutuvan työskentelemään yhtäjaksoisesti 2-3 kuukauden ajan, mutta halutessasi voit työskennellä pidempäänkin. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Lisätietoja

Edellisten vuosien kesätyöntekijöidemme mukaan parhaita asioita kesätyössä Securitaksella ovat olleet työilmapiiri sekä työn sisältö, ja saman haluamme tarjota myös sinulle. Vartiointialan kesätöiden parissa työlläsi on merkitystä. Saat vastuuta, opit uutta ja kartutat monipuolista työkokemusta, josta hyödyt varmasti tulevaisuudessakin.

Tarjoamme sinulle myös vartijan työn edellyttämän väliaikaisen vartijan koulutuksen (kesto 40h, vaatii läsnäoloa) ennen kesätyösuhteen alkua. Koulutuksen voi suorittaa jo etukäteenkin aiemmin keväällä. Työsuhteen alussa ja aina sinulle uuteen työkohteeseen mennessäsi saat työhösi kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen vartiointityön ammattilaisiltamme.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2024-kampanjassa! 

Hakuohjeet

Kesätyö- ja vartijakurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä kurssipaikan aikatauluusi parhaiten sopivaan vartijakoulutukseen. Lähetä siis hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Securitas on yksityisen turvallisuuspalvelualan suurimpia työnantajia. Tiesitkö, että iso osa meistäkin on aloittanut kesätöistä. Haluamme antaa Sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta monipuolisissa eri turvallisuuspalvelualan tehtävissä joustavasti koko- tai osa-aikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miska Rautaoja miska.rautaoja@securitas.fi

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää