Skip to main content

Kesätyö, Vartijoita ja järjestyksenvalvojia Hyvinkäälle sekä Riihimäelle

Hyvinkää
Julkaisupäivä 2024-01-19

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Securitas on valtakunnallinen turvallisuusalan suuri toimija. Haemme nyt vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtäviin Hyvinkään ja Riihimäen seudulle. 

Meillä voit työskennellä esimerkiksi

  • Piirivartijana 
  • Myymälävartijana
  • Aulavartijana
  • Paikallisvartijana
  • Järjestyksenvalvojana

Eripituiset työsuhteet sijoittuvat joustavasti kesän ajalle. Ennen kesää ja kesän jälkeen tarjoamme mahdollisuuden työskennellä sinulle sopivalla tavalla.

Pätevyydet

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta ja olet motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Mikäli sinulla ei vielä ole vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutusta, me tarjoamme tarvittavat koulutukset. 

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot, positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun tai vartiointitehtävien parissa katsotaan eduksi.  

Vartijana tai järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat lisäinfoa, voit tiedustella avoimista työtehtävistä sähköpostitse: mobiletyonjohto.riihimaki@securitas.fi 

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan Instagramissa ja Facebookissa:

Securitaksen löydät Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

 

Hae tehtävää