Skip to main content

Kesätyö, Vartijoita ja järjestyksenvalvojia Pirkanmaalle

Tampere
Julkaisupäivä 2024-01-18

Työpaikan kuvaus

Securitas on valtakunnallinen turvallisuusalan suuri toimija. Haemme nyt vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin erilaisiin turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtäviin Tampereen seudulle. 

Meillä voit työskennellä esimerkiksi

  • Piirivartijana 
  • Myymälävartijana
  • Aulavartijana
  • Paikallisvartijana
  • Järjestyksenvalvojana
  • Palveluvartijana
  • Palvelukeskuspäivystäjänä

Eripituiset työsuhteet sijoittuvat joustavasti kesän ajalle. Ennen kesää ja kesän jälkeen tarjoamme mahdollisuuden työskennellä sinulle sopivalla tavalla.

Pätevyydet

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta ja olet motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Mikäli sinulla ei vielä ole vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutusta, me tarjoamme tarvittavat koulutukset. 

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot, positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun tai vartiointitehtävien parissa katsotaan eduksi.  

Vartijana tai järjestyksenvalvojana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja

Työsi tueksi saat mahtavan ja asiantuntevan työporukan lisäksi myös suuren konsernin edut, kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat lisäinfoa, laita sähköpostia osoitteeseen: tvs.serpirkanmaa@securitas.fi 

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan Instagramissa ja Facebookissa:

https://www.instagram.com/securitassuomi/

https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Hae tehtävää