Skip to main content

Asiakaspalvelijaa Helsingin Palvelukeskukseen

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-01-15

Uskomme, että työlläsi on merkitystä. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme.

Työpaikan kuvaus

Asiakaspalveluosaajia

osa-aikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Palkallinen perehdytys tehtävään alkaa mahdollisimman pian, jota ennen tarvittaessa Securitas järjestää vartijakorttiin johtavan koulutuksen.

Securitaksen Palvelukeskus tarjoaa asiakasyrityksilleen monipuolisia turvallisuus- ja palveluratkaisuja mm. puhelinpalveluita, kameravalvontaa, sekä etäohjaus- ja päivystyspalveluita.

Palvelukeskuspäivystäjän työ on kolmivuorotyötä.

Pätevyydet

Odotamme

Odotamme hakijoilta hyvää palveluasennetta, ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä ja kokonaisuuksien hallintakykyä sekä hyvää paineensietokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää PC:n ja siihen liittyvien ohjelmistojen käyttötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa (myös puhelimitse).

Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Arvostamme

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, turvallisuusalan tuntemus ja turvallisuustekninen osaaminen sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit katsotaan hakijalle eduksi, mutta eivät ole hakuvaiheessa välttämättömiä. Eduksi luemme myös ruotsin kielen taidon.

Lisätietoja

Millainen palkka on? 

Palvelukeskustehtävistä palkkaa maksetaan Vartiointialan TES:n mukaisesti 4 tason korvausta (1.6.2023 alkaen 13,31€/h) + vuorolisät. Toisen ja neljännen työvuoden jälkeen 4-tason päälle palvelukeskuslisät. 

Millaiset mahdollisuudet minulla on edetä uralla? 

Palvelukeskus kuuluu Securitaksen teknologiayksikköön ja tarjoamamme etäpalvelut yleistyvät valtavalla tahdilla. Tämän lisäksi uusia etäpalveluita kehitellään jatkuvalla syötöllä.  

Urakehitys on pitkälti itsestäsi kiinni, mikäli tekniikan ja etäpalveluiden parissa työ kiinnostaa voit uraputken tehdä teknologiaosastolla, mutta jos mieli muuttuu ja haluat yrityksemme sisällä tehdä jotain muuta, antaa tämä myös hyvät valmiudet siihen. 

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun, lomamökkejä ja muuta virkistystoimintaa. 

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion. 

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää