Skip to main content

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Vantaa
Julkaisupäivä 2024-01-11

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme työntekijöitä Helsinki-Vantaan lentoaseman turvallisuustehtäviin. Tehtävään valittavat henkilöt työllistyvät vartijan ja järjestyksenvalvojan tehtäviin lentokentälle.

Lentoaseman vartijana / järjestyksenvalvojana valvot siviili-ilmailun turvallisuutta, ennaltaehkäiset ongelmatilanteiden syntymistä sekä neuvot ja opastat matkustajia. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat tarkastuskierrokset, näkyvä valvonta sekä erilaisten hälytysten vastaanottaminen ja käsittely. 

Lentoasemalla työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokaudenaikoihin ja päiviin. Työvuorot ovat yhtäjaksoisia ja 12 tunnin mittaisia, joten vapaapäiville jää myös aikaa.

Etsimme sekä vakituisia että osa-aikaisia työntekijöitä, joten työtehtävät sopivat joko täyspäiväiseen työskentelyyn tai opiskelun ohella tehtäväksi lisätyöksi.

Tarvittaessa tarjoamme vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutukset valittaville työntekijöille. Koulutukset on suoritettava ennen työsuhteen alkua.

Pätevyydet

Lentoasemalle valittavilta henkilöiltä odotamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielen suullista taitoa. Turvallisuusalalla työskentely vaatii myös jämäkkää työotetta mahdollisten erityis- ja häiriötilanteiden hoitoon.

Aikaisempi työkokemus lentoaseman vartioinnista sekä voimassa oleva siviili-ilmailun turvatarkastajan pätevyys ja hyväksyntä katsotaan hakijalle eduksi. Myös voimassa olevat vartija- ja järjestyksenvalvojakortit sekä ajokortti ja lentoaseman ajolupa ovat eduksi. 

Tehtävät edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa; tehtävään valituille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset. Töitä voit tehdä joustavasti oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi- kuin esimiestaitojaan. Ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Tarvittaessa lisätietoja työpaikoista voit kysyä: Marianne Ahola, p. 040 624 2170 tai marianne.ahola@securitas.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Valmistaudu työnhakulomakkeen täyttämiseen huolellisesti. Viranomaismääräyksiin perustuen sinun tulee esittää tiedot työpaikoistasi, koulutuksestasi sekä mahdollisista yli 28 päivän pituisista koulutus- ja työhistoriasi aukoista, passi tai henkilöllisyystodistus henkilöllisyyden varmistamiseksi sekä allekirjoittaa vakuutus mahdollisesta rikoshistoriasta vähintään viiden edeltävän vuoden ajalta.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää