Skip to main content

Vartijoita kesäksi Meri-Lappiin!

Kemi
Julkaisupäivä 2024-01-11

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin. 

Työtehtäviä on paikallis- sekä piirivartiointikohteissa. Eripituisia työvuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina. 

Vartijoidemme toimintaympäristöt ovat erilaisia, joten ne voivat tarjota kiinnostavaa vaihtelua kesätyön sisältöön. Tyypillisiä paikallis- ja piirivartijan tehtäviä voi olla esimerkiksi:

  • asiakaspalvelu, neuvonta- ja opastustehtävät
  • turvatarkastukset ja kulkulupien tarkistaminen
  • kiinteistön turvallisuuden valvonta
  • määräaikaistehtävät kuten avaus-, sulku- ja tarkastuskierrokset
  • muut sovitut tehtävät

 

Pätevyydet

Vartiointitehtävissämme on tarjolla paljon sopivia tehtäviä niin uusille, kuin jo aiempaa kokemusta kartuttaneillekin kesätyöntekijöille. Menestyt työssäsi loistavan asiakaspalveluasenteesi, oma-aloitteisuutesi ja reippaan asenteesi avulla kaikkein kiireisimpinäkin päivinä. Tarvitset työssäsi myös ongelmanratkaisukykyä erilaisissa pulmatilanteissa. Useat asiakkuutemme tai niissä vieraileva asiakaskunta on hyvin kansainvälistä, joten vähintään hyvä englannin kielen taito sujuvan suomen lisäksi on tarpeen. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa **Palveluesimies Joonas Latomaa, puh. +358 44 24 38751**. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää