Skip to main content

Kesätyö, Vartijoita Etelä-Pohjanmaalle

Seinäjoki
Julkaisupäivä 2024-01-11

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Meillä voit työskennellä esimerkiksi

  • Piirivartijana 
  • Myymälävartijana
  • Paikallisvartijana
  • Aulavartijana
  • Järjestyksenvalvojana

Työtä on tarjolla toukokuusta - syyskuun lopulle ja erilaisia työaika vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Noudatamme vartiointialan työehtosopimusta ja töitä on tarjolla palkkaluokissa 2. ja 3.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Vartijana työskentely edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia, nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä saattaa edellyttää myös ajokorttia ja (suppean) turvallisuusselvityksen tekemistä.

Lisätietoja

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

 

Hae tehtävää