Skip to main content

Vartijoita projektityöhön Kilpilahteen

Kilpilahti
Julkaisupäivä 2024-01-09

Securitas Events Oy on erikoistunut projektityöhön sekä erilaisien yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tuotamme valtakunnallisesti turvallisuuspalveluita sekä muita tapahtumien tukipalveluita. 

Johdamme turvallisuusalan muutosta asettamalla asiakkaamme liiketoimintamme keskiöön. Ratkaisemme asiakkaidemme turvallisuustarpeita tarjoamalla päteviä ja motivoituneita ihmisiä, syvällistä turvallisuusasiantuntemusta ja uusia innovaatioita. Pyrimme yhdistämään palvelumme turvallisuusratkaisuiksi ja käytämme tehokkaan raportoinnin tuottamaa dataa tekemään palveluistamme entistä älykkäämpiä. Olemme asiakaskeskeisiä, ihmiskeskeisiä ja dataohjautuvia.

Työpaikan kuvaus

Kilpilahdessa sijaitseva Nesteen Pohjoismaiden suurin kemianalan keskittymä työllistää vartijoitamme 3.4.-19.5. aikavälillä useita kymmeniä ja haemmekin joukkoomme vahvistusta tähän äärimmäisen mielenkiintoiseen toimeksiantoon. 

Vartijamme työskentelevät erilaisissa turvallisuustehtävissä tukien Nesteen suurta tuotannon huoltoseisokki-projektia. Työtehtävät alueella painottuvat porttivalvontaan, sekä terminaalialueen valvontaan. Vartiointia alueella tehdään vuorokauden ympäri, joten työvuoroja on tarjolla eri pituisissa päivä- ja yövuoroissa. 
Projektin jälkeen on mahdollisuus jatkaa projektivartijana Securitaksen muilla mielenkiintoisissa vartiointitoimeksiannoissa, esimerkiksi kesän tapahtumissa.

Pätevyydet

Meille tärkeintä on, että omaat kiinnostuksen turvallisuusalaa kohtaan sekä hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi. Tehtävä edellyttää vartijakorttia sekä työturvallisuuskoulutusta, mutta mikäli sinulta ei löydy näitä ennestään - älä huoli. Ennen kevättä tulemme järjestämään useamman työturvallisuus- ja vartijakurssin (40 tuntia), joihin osallistut veloituksetta sitoutumalla työskentelemään projektissa. 
Projekteissa yhteinen tekijä on muuttuvat tilanteet, joten toivommekin, että sinulla on mahdollisuus tarvittaessa joustaa työvuoroissa. Joustavuus ei toki ole yksipuolista ja pyrimmekin ottamaan huomioon toiveesi työvuorosuunnittelussa mahdollisimman hyvin. 

Voit työllistyä projektissa halutessasi joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti sovitulla minimituntimäärällä.

Lisätietoja

On mahdollista, että järjestämme Kilpilahteen yhteiskuljetuksen, joten mikäli pohdit, että kulkemisen haasteet olisivat este työskentelylle, mutta muuten kuulostaisi kiinnostavalta, tuo kyytitarve ilmi hakemustekstissäsi.

Meillä panostetaan tiimityöhön ja avoimeen kommunikaatioon, sekä positiiviseen työilmapiiriin. Tarjoamme sinulle tukea ja kannustusta työssäsi, jotta voit menestyä tehtävässäsi. Henkilöstökyselymme mukaan suurin viihtyvyystekijä Securitas Eventsillä työskenteleville on mukavat työkaverit, hyvä esihenkilötyö ja mielenkiintoiset tapahtumat. 

 

Haku sulkeutuu 29.2.2024.
Hakijoita kuitenkin haastatellaan jatkuvasti ja sopivien löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Olga Kallio olga.kallio@securitas.fi
Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää