Skip to main content

Kesätyöntekijä kuvapalveluihin

Helsinki
Julkaisupäivä 2024-01-05

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Kuvapalvelut on etävalvonta -yksikkö, joka etsii sopimusasiakkaiden ja viranomaisten pyynnöistä rikostapahtumien tallenteita sekä laatii niistä katseluraportteja ja rikosilmoituksia.

Haemme nyt yhtä kokoaikaista kesätyöntekijää. Työ on päivätyötä toimistoaikaan, jossa on kuitenkin pieni liikkumisvara kumpaankin suuntaan työntekijän mieltymyksen mukaan. Työtä tehdään pääkonttorillamme Helsingin Vallilassa tiiviissä viiden hengen ryhmässä. Työ alkaa keväällä ja päättyy syksyllä. Tarkemmat päivämäärät sovittavissa.

Pätevyydet

Edellytämme

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa vartijakorttia tai ainakin valmiutta suorittaa vartijakurssi.

Odotamme

Odotamme hakijalta hyvää palveluasennetta, ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä ja kokonaisuuksien hallintakykyä sekä hyvää paineensietokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kohtalaista PC:n ja siihen liittyvien ohjelmistojen (esim. Excel ja outlook) käyttötaitoja.

Arvostamme

Arvostamme hyvää asiakaspalveluhenkeä, omatoimisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, turvallisuusalan tuntemus ja turvallisuustekninen osaaminen luetaan eduksi. Arvostamme myös mahdollisuutta jatkaa kesän jälkeen erikseen kutsuttavana työntekijänä.

Lisätietoja

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet. Palkkaus Vartiointialan TES taso IV

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa kuten esimerkiksi lomamökkejä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jesse Kosonen 0406710029 / jesse.kosonen@securitas.fi

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää