Skip to main content

Hälytyskeskuspäivystäjä päivävuoroon

Helsinki
Julkaisupäivä 2023-12-15

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Hälytyskeskuspäivystäjää päivävuoroon

Securitaksen Hälytyskeskus Helsingin Vallilassa valvoo ja vastaanottaa hälytyksiä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. 

Millaista hälytyskeskuspäivystäjän työ on?

Hälytyskeskuspäivystäjänä reagoit vartiointikohteistamme tulevin hälytyksiin, otat tilanteen haltuusi ja tuet piirivartijoitamme organisoimalla tilanteen vaatimia tehtäviä. Hektisen hälytyspäivystyksen rinnalla työtehtäviisi sisältyy myös esimerkiksi asiakaskohteidemme tietojen pitäminen ajan tasalla sekä asiakaspuheluihin vastaaminen. Kokemuksen karttuessa päivystäjän tehtäviin voi kuulua myös muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiointi rikosilmoitinjärjestelmiä asentavien edustajien kanssa.

Millainen palkka on?

Hälytyskeskustehtävistä palkkaa maksetaan Vartiointialan TES:n mukaisesti 4 tason mukaan (13,31€/h) + vuoro- yms. lisät. HUOM! Kokemuksen ja osaamisen karttuessa meillä tuletkin tienaamaan enemmän kuin työehtosopimuksen perustuntipalkan. Ensimmäinen kokemuslisä tulee jo 6kk kohdalla ja 2v jälkeen niitä on kertynyt jo kolme kappaletta.

Millaisia työvuorot ja tuntisopimus ovat? 

  • Päivävuoroa tehdään 8-10h pituisissa vuoroissa, jolloin ma-pe välille tulee 4-5 työvuoroa. Vuorot alkavat klo 06:30-07 välillä porrastetusti. Tämän lisäksi päivävuorolaisilla on satunnaisia iltavuoroja sekä toiveiden mukaan myös mahdollisia viikonloppuvuoroja.
  • Haemme nyt vakituisia työsuhteita. Työt alkavat sopimuksen mukaan osa-aikaisena: 80-120h / 3 viikossa ja 6kk:n koeajan jälkeen työsuhde muuttuu kk-palkalle kokoaikaiseksi: 120h / 3 viikossa. Mahdollisuus on toki tehdä pienempääkin tuntimäärää. Jos työskentelet jo Securitaksella ja sinulla on kk-palkka, niin silloin se toki pidetään voimassa heti alusta alkaen.

Pätevyydet

Mitä tulevalta hälytyskeskuspäivystäjältä odotetaan?

Emme vaadi sinulta jo kaiken kattavaa osaamista, vaan tarjoamme sinulle aluksi kolmen viikon intensiivisen perehdytyksen. Sen jälkeenkin voi aina pyytää apua ja oppia uutta kokeneemmilta kollegoiltasi. Aiempi kokemuksesi vartiointialan töistä ja erilaisten turvallisuuteen liittyvien järjestelmien tuntemus auttavat sinut luonnollisesti nopeammin alkuun. Esimerkiksi kokemus piirivartijan työstä on erittäin suuri etu! 

Tärkeimpiä valmiuksiasi tässä vaiheessa ovat:

  • digitaidot; käytät näppärästi useita ohjelmistoja samanaikaisesti
  • organisointikyky
  • olet joustava työryhmän jäsen
  • toimit asiakaspalveluhenkisesti ja järjestelmällisesti myös kiireen keskellä
  • puhut sujuvaa suomea ja vähintään kohtalaista englantia
  • voimassa oleva vartijakortti (Huom! Tämä on vaatimuksena)

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jesse Kosonen 0406710029 / jesse.kosonen@securitas.fi

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää