Skip to main content

Aulapalveluhenkilö

Hämeenlinna
Julkaisupäivä 2023-12-12

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme henkilöitä kesälomakaudelle 2024. Harjoittelun ja perehdytyksen työtehtävään voit aloittaa heti ja tehdä talvikaudella sijaisuuksia.

Päivittäisen aula- ja asiakaspalvelun ohella keskeisimpiin työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi toimitila- ja kokouspalvelut, kahvitukset, postitus, taloushallinnon avustavia tehtäviä sekä erilaisia assistenttitehtäviä. Myös kulunvalvonta sekä kameravalvonta sisältyvät työtehtäviisi.

Työaika on pääsääntöisesti arkipäiväyötä ja työsuhteen aloitusaika voidaan sopia kanssasi joustavasti. 

Pätevyydet

Tarvitset työssäsi jatkuvasti hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta oppia nopeasti uusien tietoteknisten järjestelmien käytön. Tehtävä vaatii vartijakorttia, mutta voit hakea tehtävään, vaikkei sinulle sitä vielä olisikaan. Me tarjoamme sinulle koulutuksen mielellämme.

Saat myös kauttamme maksutta tehtävässä tarvittavan koulutuksen ennen työsuhteen alkamista (Väliaikaisen vartijan koulutuksen, kesto 40 tuntia) ja vakituisen vartijan koulutuksen (80h) myöhemmin työsuhteen aikana.

Työsuhteen myötä saat käyttöösi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyspalvelut ja muuta virkistystoimintaa. Voit tutustua meihin lisää myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi.

Lisätietoja

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Hakuohjeet

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Tutustumme sinuun mielellämme haastattelun merkeissä jo hakuaikana. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää