Skip to main content

Piirivartija

Hämeenlinna
Julkaisupäivä 2023-12-12

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme henkilöitä kesälomakaudelle 2024. Harjoittelun ja perehdytyksen työtehtävään voit aloittaa heti ja tehdä talvikaudella sijaisuuksia

Piirivartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Piirivartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla. 

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely piirivartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita, eikä myöskään tekniikan käyttö ole sinulle vierasta. 

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin eduksi.

Piirivartijan työ edellyttää ajokorttia (B) ja ajotaitoa. Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jussi Merivalo, jussi.merivalo@securitas.fi  Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää