Skip to main content

Vartijaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen

Helsinki
Julkaisupäivä 2023-11-20

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työpaikan kuvaus

Etsimme nyt kokoaikaista vartijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi 2.1.2024.-29.6.2024 pääkaupunkiseudun tai Keski-Uusimaan alueelle. Vuorotteluvapaan sijaisuus on määräaikainen ja kuukausipalkkainen työsuhde piiri-, paikallis- tai myymälävartioinnin tehtävissä. Sovimme kanssasi tarkemmin sinulle sopivasta työtehtävästä ja sijainnista. Vuorotteluvapaan sijaisuuden jälkeen työt voivat jatkua samankaltaisissa tehtävissä.  

Pätevyydet

Vuorotteluvapaan sijaisuus ei edellytä vastaavaa työkokemusta, vaan tarjoamme sinulle vartijan työssä vaadittavan koulutuksen joulukuussa ja perehdytämme sinut tehtäviisi. Tärkeintä meille on, että olet motivoitunut ja pärjäät hyvin sekä sosiaalisissa tilanteissa että itsenäisissä tehtävissä. Tarvitset päivittäisessä työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielentaitoa.  
 
Tehtävään voidaan palkata vain työtön työnhakija, joka täyttää TE-toimiston vaatimuksen:  

  • olet ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • olet alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi tai
  • olet alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa

Tarkastathan soveltuvuutesi TE-toimistosta epävarmoissa tilanteissa.

Lisätietoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän jatkuvasti kasvavalla yksityisellä turvallisuusalalla. Meillä sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi suuren ja vakavaraisen konsernin pitkän asiantuntemuksen sekä verkostojemme avulla.

Vaikka työskentelet itsenäisesti, työsi tukena on aina ammattitaitoinen ja työstään innostunut Securitas-työyhteisömme. Tutustu meihin tarkemmin myös Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi.  
   
   
Heräsikö kiinnostuksesi?  
Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian. Tutustumme sinuun mielellämme haastattelun merkeissä jo hakuaikana.  Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.  

Hae tehtävää