Skip to main content

Työntekijöitä kuvapalveluihin

Helsinki
Julkaisupäivä 2023-11-20

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Kuvapalvelut on etävalvonta -yksikkö, joka etsii sopimusasiakkaiden ja viranomaisten pyynnöistä rikostapahtumien tallenteita sekä laatii niistä katseluraportteja ja rikosilmoituksia.

Haemme nyt harvoin tarjolla olevaan tehtävään yhtä määräaikaista sekä yhtä vakituista työntekijää. Molemmat tehtävät ovat kokoaikaisia. Määräaikainen tehtävä on 1.1-31.12.2024 ja vakituisen pesti alkaa 2024 ekalla puoliskolla, kun saamme uudet tilajärjestelyt tehtyä alati kasvavan yksikön johdosta.

Työ on päivätyötä toimistoaikaan, jossa on kuitenkin pieni liikkumisvara kumpaankin suuntaan työntekijän mieltymyksen mukaan. Työtä tehdään pääkonttorillamme Helsingin Vallilassa tiiviissä 4-5 hengen ryhmässä. Tehtävä on toimihenkilötehtävä.

Pätevyydet

Edellytämme

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa vartijakorttia.

Odotamme

Odotamme hakijalta hyvää palveluasennetta, ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä ja kokonaisuuksien hallintakykyä sekä vähintään keskimääräistä paineensietokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kohtalaista PC:n ja siihen liittyvien ohjelmistojen (esim. Excel ja outlook) käyttötaitoja.

Arvostamme

Arvostamme hyvää asiakaspalveluhenkeä, omatoimisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, turvallisuusalan tuntemus ja turvallisuustekninen osaaminen luetaan eduksi.

Lisätietoja

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet. Palkkahaitari on n. 2100-2300€/kk.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa kuten esimerkiksi lomamökkejä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jesse Kosonen 0406710029 / jesse.kosonen@securitas.fi

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää