Skip to main content

Erikseen työhön kutsuttavia vartijoita Joensuuhun

Joensuu
Julkaisupäivä 2023-11-17

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin.

Pätevyydet

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta esimerkiksi aulapalveluista tai muista asiakaspalvelutehtävistä ja että hallitset hyvin tavallisten toimisto-ohjelmiston käytön. 

Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa hankaliakin asiakaspalvelutilanteita.

Edellytämme nuhteetonta taustaa, työkokemusta turvallisuusalalta, voimassa olevaa vartijakorttia sekä asiakaspalveluosaamista. Katsomme eduksi muut lupa - ja korttikoulutukset sekä englannin kielen taidon.

Lisätietoja

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä. Saat hyvän perehdytyksen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää